Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Iedereen heeft ze momenteel wel: de lentekriebels. Zin om naar buiten te gaan, om eropuit te gaan. In dit artikel lees je wat voor leuks de lente van 2021 in Nederland allemaal kan bieden. Denk aan ontspannen fietstochten door de prachtige landschappen die ons eigen Nederland biedt, heerlijke hotelovernachtingen bij het strand of in de stad, en de tickets die je alvast kan boeken om deze lente ergens naar uit te kijken. Lees vooral verder en laat je inspireren!

Ontdek Nederland op de fiets
Wat is er nu lekkerder dan op een elektrische fiets de prachtige fietsroutes van Nederland te verkennen? Nederland kent vele mooie fietsgebieden. Denk aan de provincie Limburg, waar je te fiets de Nederlandse heuvels en mooiste kastelen kunt bezichtigen. Maar ook Brabant en de Veluwe kennen prachtige natuurgebieden waar je tussen de bomen door kunt fietsen. De elektrische fiets is perfect voor deze dagjes uit. Zo kun je je zonder al te veel inspanningen vooral focussen op de mooie omgeving.

Hollandse hotels zijn booming

Ben jij het thuiszitten ook helemaal zat, of wil je na al dat harde werken gewoon even een break in de meivakantie? Dat kan, gewoon in Nederland! Ontdek bijvoorbeeld de unieke en elegante Pillow Hotels, waarbij je kunt verblijven in een 13e-eeuws kasteel hotel, omringd door bossen. Houd je van het stadsleven? Dan zijn de Bastion Hotels een echte aanrader, elk gelegen in een grote stad. Zo kun je een stad naar keuze verkennen, even lekker shoppen of misschien wel cultuur snuiven. Met mooi weer is een bezoek aan het strand een echte aanrader, waar je kunt uitwaaien en ultiem genieten van de zon. Ontdek hier ons complete aanbod aan hotelovernachtingen. 

De sauna-ervaring bij jouw thuis

Voor de saunaliefhebber is het nog heel even wachten tot de wellnessresorts weer open mogen, maar in de tussentijd kun je wel een ontspannen dagje thuis organiseren! Kaarsjes aan, muziek op en relaxen maar met de TREATMENTS® giftboxen, een echte weldaad voor jouw lichaam en geest. Verwen jezelf of iemand anders met deze wellness giftbox, inclusief een dag wellness voor 2 personen (voor als het weer mag). Houd je niet van de wellness, maar wil je toch tot rust komen? Dan is het online zen pakket echt wat voor jou. Komt tot rust tijdens de online yogalessen en meditatietrainingen.

Concerten, shows en festivals om naar uit te kijken

Eindelijk mogen we weer: de concerten, shows en festivals komen langzaam in zicht. Er staat van alles op de planning, zo zijn de kaarten voor meerdere festivals al in de verkoop gegaan. Denk aan het Central Park Festival, een muzikale festivaldag in romantische parksetting, met mooie namen uit de popscene. Maar ook kaarten voor de grootste en gezelligste muzikale kermis van Nederland zijn weer verkrijgbaar, namelijk Dutch Valley. Er zullen meer dan 100 Hollandse top artiesten aanwezig zijn. Kortom, alles om een positieve, muzikale lente vol plezier tegemoet te gaan!