• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Slagharen

50% korting €29,90 €14,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Yihaa! In Attractie- en Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Beleef meer dan 30 spannende avonturen
Yihaa! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Hier beleef je spannende avonturen in meer dan dertig attracties en geniet je van gezellige familieshows. Ben jij een durfal? Dan kan een rit in de spannende Gold Rush niet ontbreken. In maar liefst drie lanceringen vlieg je in no-time van 0 naar 95 km per uur! Alle avonturiers die het liever hogerop zoeken, kunnen onze nieuwste aanwinst Black Hill Ranger Path beklimmen.


De filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Yogi Bear”. Beleef een dag vol onvergetelijke Wild West avonturen voor het hele gezin!


Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand? Dan moet je zeker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen komen en genieten van het tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en spetterende lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand. Let op: Aqua Mexicana is niet bij de actieprijs inbegrepen. Entree hiervoor bedraagt €8,25.

Wil je nóg voordeliger naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen? Speciaal voor jou is het weekend van 16 en 17 november extra voordelig. Klik hier voor deze speciale actie. Inclusief gratis parkeren! 

;

Praktische informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen


Locatie

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Openingstijden

Bekijk hier de actuele openingstijden.


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 31 december 2019 geldig.

50% korting
€29,
90
€14,
95