Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Autorondreis door Twente & Salland o.b.v. halfpension incl. fotowedstrijd 'Een Perfect Plaatje'

TOT 40% KORTING Vanaf €199,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Ontdek Twente & Salland met een autorondreis waar je onderweg foto’s maakt voor de wedstrijd van 'Een Perfect Plaatje’. Tijdens deze autorondreis, reis je per auto door de prachtige landschappen van de twee streken Twente & Salland en ontdek je de mooiste plekjes. Boek nu vanaf €199,- p.p.!
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Ontdek Twente & Salland met een autorondreis waar je onderweg foto’s maakt voor de wedstrijd van 'Een Perfect Plaatje’. Tijdens deze autorondreis, reis je per auto door de prachtige landschappen van de twee streken Twente & Salland en ontdek je de mooiste plekjes. Ga op ontdekkingstocht door mooie foto’s te maken naar aanleiding van de opdrachten die je ontvangt in de hotels. Fotografeer bijvoorbeeld de zwartbonte koe binnen een 5 meter afstand of fotografeer een boeren schuur... Zo krijg je elke dag een opdracht mee om het perfecte plaatje van de dag te fotograferen. Bij terugkomst in het hotel, deel je je mooiste foto van de dag bij aankomst in het hotel en staat er een heerlijk 3-gangendiner van de chef op je te wachten. De volgende ochtend, na het ontbijt ga je per aangegeven route naar het volgende hotel en wederom ga je op zoek naar de perfecte locatie voor het mooiste plaatje! Kortom, een leuke rondreis om van alles te ontdekken. Wie weet maak jij een perfect plaatje. Natuurlijk kan iedereen hier aan mee doen! Heb je een smartphone of andere telefoon, welke mooi foto's maakt, doen die niet onder voor de camera's.

;

Praktische informatie

Daarom is dit een goede deal:

  • 1 x overnachting Hotel Wapen van Delden
  • 1 x overnachting Hotel de Zwaan in Raalte
  • 1 x overnachting Hotel Herikerberg
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3 x 3-gangendiner van de chef
  • Incl. autoroute van hotel naar hotel
  • Incl. elke dag een foto opdracht om het mooiste plaatje van de dag te maken

Hotel Wapen van Delden

Langestraat 242

7491 AN Delden

Overijssel Nederland

3 Sterren

Hotel Het Wapen van Delden is een modern en sfeervol hotel gelegen aan de rand van Delden. In het hele hotel is er gratis Wi-Fi beschikbaar, gratis parkeergelegenheid (inclusief een elektrisch oplaadstation). Het hotel heeft een verwarmd binnenzwembad. Het hotel beschikt over 47 comfortabele en sfeervolle kamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een kluis, tv, radio, koffie- en theefaciliteiten, en een eigen badkamer met toilet, douche of bad.