Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
22% KORTING €31,99 €25,-
Hardback 496 pagina`s Basisbaktechnieken
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 dagen.

Van amandelspijs tot Italiaanse meringue

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerlei tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.

- Boordevol handige baktrucs
- Uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
- Heldere how-to's en baktechnieken
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Meer dan 160 bakrecepten

Hardback | Rutger van den Broek | 496 pagina's

Bekijk hier alle kookbijbels.

;
22% KORTING
€31,
99
€25,
00