Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Kinderboekenpakket (7+ jaar)

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Kinderboekenpakket 

In dit pakket zitten vijf van de leukste kinderboeken. De boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en geschreven door bekende (en prijswinnende!) schrijvers als Anna Woltz, Toon Tellegen, Bibi Dumon Tak en Tjibbe Veldkamp.Het pakket heeft een waarde van €77,97 en is nu te verkrijgen met maar liefst 55% korting! Bekijk hieronder welke boeken in het pakket zitten.

De tuin van de walvis – Toon Tellegen
Beste sprinkhaan,
Ik wil iets bestellen.
Ik wil graag een bank op mijn rug.
Voor bezoek, om op te zitten, met een leuning.
Maar eigenlijk wil ik een tuin, met een bank.
Een fontein heb ik al.
Ik kan niet goed naar je toe komen.
Kun jij alles hier bezorgen?
Ik woon midden in de oceaan.

De walvis
Als de sprinkhaan op een dag een briefje ontvangt waarin de walvis hem vraagt om een tuin, verzamelt hij alles wat hij daarvoor nodig heeft. Hij laadt het in een boot en gaat op weg.

Toon Tellegen schreef opnieuw een verhaal dat zowel volwassenen als kinderen laat glimlachen op iedere pagina. Tellegen won voor dit boek een Zilveren Griffel.

‘Er staan heerlijke Tellegen-zinnen in die de wereld doen kantelen.'Trouw

‘Tellegen gebruikt een taal die verbeelding oproept en dat gebeurt ook door de schitterende, sfeervolle illustraties met veel beweging van Annemarie van Haeringen.’ - Friesch Dagblad

Om voor te lezen vanaf 6 jaar.

Mee met de dierenambulance – Bibi Dumon Tak
Mijn hand trilde een heel klein beetje toen ik op de deurbel drukte van het huis waar de krokodil voor het laatst was gezien.

‘Gelukkig,’ zei de man die opendeed, ‘jullie zijn er.’
‘Waar is hij?’ vroeg ik direct.
‘Hij hangt aan het balkon van de overburen,’ zei hij.

Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet. Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan we erachteraan om ze te redden. De dierenambulance helpt alle dieren in nood. Bibi Dumon Tak meldde zich aan als vrijwilligster en schreef er een boek over. Dit boek.

Alle verhalen – spannend, ontroerend en soms zelfs grappig – zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk WAARGEBEURD!

‘Het zijn spannende, ontroerende en verrassende avonturen én allemaal waargebeurd!’ - Kidsweek

Om voor te lezen vanaf 7 jaar, of zelf lezen vanaf 8.

Pim en het pinda-kanon – Tjibbe Veldkamp
Pim pelt pinda’s. Niet even, maar de hele dag! Dat moet van Pims gemene stiefoom Stef. Soms valt Pim in slaap, zo saai is zijn werk. Maar dan pakt stiefoom Stef zijn pinda-kanon, en schiet hij Pim wakker. Stiefoom Stef vindt dat reuze leuk. Maar Pim krijgt er genoeg van. Hij zint op wraak!

Een grappig en spannend verhaal voor beginnende lezers. Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn onder andere bekend van de populaire serie Agent & Boef. Veldkamp won verschillende prijzen, waaronder een Zilveren Griffel voor zijn boek Kom uit die kraan!

Dit boek verscheen in de serie Tijgerlezen, boeken voor beginnende en al iets gevorderdere lezers vol humor. Onderzoek wijst uit dat kinderen het gelukkigst leren lezen als ze zelf naar een boek grijpen. Tijgerlezenboeken leggen daarom nadruk op humor en spanning. Ze bieden variatie in moeilijkheidsgraad en zijn geschikt om voor te lezen en zelf te lezen. Om voor te lezen en zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Planeet Omar  – Problemenmagneet – Zanib Mian
In Planeet Omar: problemenmagneet maak je kennis met Omar, die net verhuisd is én naar een nieuwe school moet. Alsof het nog niet lastig genoeg is om thuis alle hindernissen te ontwijken, moet hij ook nog nieuwe vrienden maken! En dan heeft de bullebak van de klas het ook nog op hem voorzien.

Gelukkig is het bijna Suikerfeest. Sowieso een feest (HOERA!), maar ook cadeautjes (DUBBELHOERA!). Nou ja, zolang Omar zich goed weet te gedragen natuurlijk…

Grappig boek vol tekeningen waar je gegarandeerd hardop om moet lachen.

‘…Planeet Omar is grappig en goed gelukt. Omar trekt misschien problemen aan als een magneet, maar bedenkt ook voor elk probleem een oplossing. En intussen steek je als lezer nog wat op over islamitische gebruiken, zoals de Ramadan.’ - Kidsweek

Om voor te lezen en zelf te lezen vanaf 7 jaar. 

Evi, Nick en ik – Anna Woltz
Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeens vriendinnen worden. Ik begreep er niks van, want dat eigenwijze kind maakt alleen maar ruzie. Daarna gebeurde alles tegelijk: ik ontvoerde een bruine kip, zaagde heel veel bomen om en ontdekte dat ik verliefd was. Toen gebeurde er een vreselijk ongeluk. Gek. Kan de raarste vakantie van je leven ook de allerbeste zijn?

Lekker leesboek van Anna Woltz, die voor haar boek Gips de Gouden Griffel won. In 2019 schreef ze het Kinderboekenweekgeschenk 2019, Haaientanden.

Om voor te lezen, of zelf lezen vanaf 9 jaar.

;