Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

2 dagen Brugge incl. luxe hotel en vele extra’s

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Grachten, historie, werelderfgoed. Brugge heeft het allemaal!

Brugge staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en dus moet je deze stad gezien hebben. Vlak over de grens met Nederland vind je deze historische stad al. Struin door het oude centrum, bewonder de romantische grachtenpanden en maak een kiekje van de Grote Markt. Met de reductiekaart die je van KRAS krijgt, kan je een aantal toeristische attracties zoals musea met korting bezoeken. En met de gratis plattegrond vind je makkelijk de weg door het gezellige centrum van de stad. Ga heerlijk genieten van deze prachtige, bourgondische stad met veel extra’s! Bij dit arrangement krijg je een rondleiding bij Brouwerij De Halve Maan. Werp een blik achter de schermen bij dit familiebedrijf en ontdek de eeuwenoude traditie van het bierbrouwen. Je gids onthult de geheimen van mout en hop en vertelt vol enthousiasme over de huisbieren van De Halve Maan. Vanaf het dak heb je een panoramisch uitzicht over Brugge en na de rondleiding geniet je van een vers getapte Brugse Zot.

Hotel Jan Brito ****
Bijzonder overnachten in Brugge doe je in Hotel Jan Brito. Midden in het centrum van de stad vind je dit prachtige 16e-eeuwse herenhuis. Charme, een adellijke sfeer, klassieke details, wat wil je nog meer? Het lijkt wel alsof je in een museum slaapt, zo goed zijn alle elementen van vroeger teruggebracht. Op je kamer vind je een badjas en badslippers en kun je lekker doen alsof je thuis bent. Nóg meer tot rust komen? Je krijgt één gratis privé-sessie in de sauna/hammam. Je kunt ook gezellig een drankje drinken in de bar van het hotel, want het eerste glas bubbels of glas fruitsap krijg je van KRAS. De volgende dag kun je weer heerlijk Brugge gaan ontdekken. Na ca. 500 meter lopen sta je al op de Grote Markt en de grachten liggen zo goed als voor de deur.

2-daagse reis naar Brugge vanaf €65,- p.p.
- 1x overnachting in Hotel Jan Brito
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet

Extra’s speciaal voor jou als lezer
- 1 glas bubbels of 1 glas fruitsap in de bar (per persoon)
- 1x privé-sessie in de sauna/hammam
- Gratis gebruik van badjas en badslippers op de kamer
- Een reductiekaart voor een aantal toeristische attracties, musea en bezienswaardigheden
- Handige toeristische kaart van Brugge Centrum
- Rondleiding in Brouwerij De Halve Maan met aansluitend een glaasje Brugse Zot t.w.v. € 12,50 p.p

;

Praktische informatie

2-daagse reis naar Brugge vanaf €65,- p.p.

Aankomst is dagelijks mogelijk t/m 31 oktober 2020. Je kunt dit arrangement boeken t/m 24 november 2019. Meerdere reisduren te boeken.

Niet inbegrepen
- Reserveringskosten €19,50 per boeking
- Calamiteitenfonds €2,50 per boeking

Bijkomende kosten ter plaatse:
- Toeristenbelasting ca. € 2,50 per persoon per nacht

Op deze reis zijn de ANVR- en SGR voorwaarden van toepassing

Vanaf