• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
10% korting Vanaf €17,75
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Brugklas, de populaire serie van de Nederlandse tv komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket.

Brugklas de Musical
Brugklas, de populaire serie van de Nederlandse tv komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical. Kom je ook naar het theater?

Het verhaal
Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Musical Awards Gala 2020
Woensdag 22 januari vond voor de 19e keer op rij het Musical Awards Gala plaats en ook Brugklas de Musical ging naar huis met een award! Fons Merkies kreeg deze uitgereikt voor beste muziek/arrangementen.

Bestel snel je tickets voor Brugklas de Musical!

;

Praktische informatie

Brugklas de Musical

Locaties en data
Meerdere data en locaties. Bekijk hier alle speeldata.

Cast
In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser (Jary Sluijter) te zien.

Producent
Morssinkhof Terra Theaterproducties

Genre 
Jeugd, musical, bekend van tv, 9+

10% korting
Vanaf
€17,
75