• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
10% korting Vanaf €17,75
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Brugklas, de populaire serie van de Nederlandse tv komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket.

Brugklas de Musical
Brugklas, de populaire serie van de Nederlandse tv komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical. Kom je ook naar het theater?

Cast
In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser (Jary Sluijter) te zien.

Het verhaal
Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Bestel snel je tickets!

De korting van 10 euro was een drukfout in de advertentie van 23-10-2019. Via de bestelbutton is de juiste prijs en korting zichtbaar. 

;

Praktische informatie

Brugklas de Musical

Locatie

Meerdere locaties

Speeldata

24-09-19 t/m 02-04-20

Producent

Morssinkhof Terra Theaterproducties

Genre

Jeugd, musical, bekend van tv, 9+

10% korting
Vanaf
€17,
75