Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Camping Campground Twente

10% KORTING Vanaf €29,-
In luxe slapen tussen de bunkers in Twente Elke avond een sfeervol foodtruck festival Activiteiten voor jong en oud
Vanaf vrijdag 23 april tot en met de zomervakantie opent Vliegveld Twenthe haar deuren voor de tijdelijke glamping; Campground Twente. Waar gasten een van de tientallen tenten kunnen huren en niet alleen genieten van een hele bijzondere slaapplek, maar ook van een activiteitenprogramma om de bijzondere locatie te verkennen. Bestel nu je tickets vanaf €29,00 per persoon!
Prijs geld per persoon, per nacht, per accommodatie.

In luxe slapen tussen de bunkers in Twente

Vlak buiten Enschede vind je Vliegveld Twenthe. Een historische plek, omringd door een bosrijke omgeving waar mensen kunnen genieten van schitterende wandel- en fietsroutes. Vanaf vrijdag 23 april tot en met de zomervakantie opent Vliegveld Twenthe haar deuren voor de tijdelijke glamping; Campground Twente. Waar gasten een van de tientallen tenten kunnen huren en niet alleen genieten van een hele bijzondere slaapplek, maar ook van een activiteitenprogramma dat gekoppeld is aan deze bijzondere locatie.

Activiteiten

Geniet van activiteiten voor het hele gezin in de bijzondere omgeving. Op de dagen dat de kinderen vrij hebben worden er onder meer lasergame of NERF gun wedstrijden georganiseerd, de kleintjes kunnen mijnen zoeken in de zandbak en wat dacht je van de knutselen in de hangar? Alles vanzelfsprekend aangepast aan de op dat moment geldende corona maatregelen. 

Eten & Drinken

Qua food kunnen gasten culinair genieten van bijvoorbeeld een luxe ontbijt en elke avond een food truck belevenis. Goed, gezond en heerlijk eten. Je hoeft alleen je tas nog maar te pakken. Wij zorgen ervoor dat je tas na een bezoek aan deze unieke omgeving gevuld wordt met unieke ervaringen!

Een eenmalige belevenis op een wel hele historische plek, Campground Twente. Kom je benen strekken en optimaal genieten van deze bijzondere historische plek in de Twentse natuur. Kijk voor meer informatie op www.campgroundtwente.nl

;

Praktische informatie

Voorwaarden

- In weekenden en feestdagen hebben we allerlei activiteiten, van lasergamen, tot nerf gun schieten, doe tochten, omgeving ontdekken, spellen in bunker 21, skelterraces, escape kist. Kortom voor kids heel veel te doen!! Voor alle leeftijden, jongens en meisjes. Ontdek deze historische plek spelenderwijs.
- Elke avond is er een food truck festival, en als het schemert zetten we op het midden plein de vuurkorf aan. 
- Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijt. Je kunt food festival en ontbijt all-in bijboeken (avond eten excl dranken).
- Je kunt vanaf 15.00 uur inchecken. Uitchecktijd is 10.00 uur.
- Als corona roet in het eten gooit doordat bijvoorbeeld onze regio wordt afgesloten krijg je het geld terug. Voor de rest zijn dit de annuleringsvoorwaarden.

10% KORTING
Vanaf
€29,
00