Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Central Park Festival

FASTLANE ENTREE €45,35
De grootste picknick van Utrecht Met onder andere Kensington en DI-RECT live Gekochte tickets blijven geldig
Het Central Park Festival in Utrecht is terug en vindt plaats op 18 september 2021! Dit jaar staan onder andere Kensington, Kraantje Pappie, Chef'Special en DI-RECT op het podium en zijn er uiteraard tal van foodtrucks aanwezig voor de grootste picknick van Utrecht!
De getoonde prijzen zijn incl. €2,85 servicekosten per ticket.

Central Park Festival 

Central Park is hét popfestival van Midden Nederland. Beleef op 18 september 2021 een muzikale festivaldag in romantische parksetting met Kensington, Chef'Special, De Staat, DI-RECT, Kraantje Pappie & Nielson. Daarnaast serveren tientallen mobiele keukens op de picknickweide de meest uiteenlopende gerechten, kun je varen in zwanenbootjes en proef je van een uitgebreid assortiment aan wijnen bij de Fonteinwijnbar.

Fast Lane
Koop je jouw tickets via AD? Dan mag je op 18 september gebruik maken van de Fast Lane ingang! Dit is een aparte ingang exclusief voor tickets die via de AD Webwinkel worden gekocht. Dat is het voordeel van AD.

Coronamaatregelen
We gaan er niet van uit, maar niks is zeker in deze nieuwe wereld met COVID-19. Mocht het festival op 18 september 2021 niet door kunnen gaan, dan worden alle tickets doorgeschoven naar 2022. Ook kun je er dan voor kiezen een refund aan te vragen.

;

Praktische informatie

Central Park Festival

Locatie
Park Transwijk
Vreugdenhillaan 31
3526 ZB Utrecht
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
12.00 - 23.00 uur

Minimum leeftijd
18 jaar

FASTLANE ENTREE
€45,
35