Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Let op: Dierenrijk is vanwege de corona maatregelen tot en met 2 maart gesloten. Alle reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Samen genieten bij Dierenrijk bij Eindhoven!

Flaneer als een flamingo, ren als een cheeta, leef je uit en ontdek het dier in jezelf. In Dierenrijk bestaat geen leeftijd. Hier kan iedereen, jong en oud, echt samen genieten!

Mens en dier

Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. In Dierenrijk ontdek jij het dier in jezelf! In Dierenrijk is van alles te beleven, ook voor de kleinsten! Geniet van verschillende speeltuinen, kom dichtbij de dieren.

Hoe werkt het?

Bestel jouw ticket op deze pagina door op de 'bestel nu!' knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Het ticket bevat een reserveringscode waarmee je op de website van Dierenrijk jouw bezoek kunt plannen. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2021.

Aanvullende informatie

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Dierenrijk ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
- Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

Bestel nu jouw tickets met 30% korting!

;

Praktische informatie

Dierenrijk

Locatie
Baroniehei 1
5731 RG Nuenen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.dierenrijk.nl/krant/ voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Dierenrijk.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
- Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een parkeermunt aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van Dierenrijk.