Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €9,-
Drama 97 minuten Topaanbieding
Een terminaal zieke moeder (Susan Sarandon) nodigt haar familie uit voor een laatste samenkomst, maar al snel lopen de spanningen tussen haar twee dochters (Kate Winslet and Mia Wasikowska) hoog op.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Blackbird

Lily (Susan Sarandon) is terminaal ziek. Na haar opties te hebben overwogen, besluit zij haar leven te willen beëindigen, met steun van echtgenoot Paul (Sam Neill). Ze vraagt haar geliefde familie om nog eenmaal bijeen te komen voor haar afscheid. Maar al snel komt een onopgelost conflict tussen haar dochters, Jennifer (Kate Winslet) en Anna (Mia Wasikowska) bovendrijven…

Het perfecte spel van de sublieme cast maakt van Blackbird een tot nadenken stemmend familiedrama over het leven gedurende momenten van afscheid en verlies. Blackbird is een remake van de Deense film Silent Heart uit 2014.

Koop nu je tickets voor deze film!

Regisseur: Roger Michell | Drama | Kate Winslet, Sam Neill, Susan Sarandon, Mia Wasikowska | 97 minuten

In de commerciële bijlage 'Tijd voor vermaak', van 4 november 2020, hebben wij onze bioscooptips voor het najaar gedeeld. Vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen op de avond van 3 november 2020, is het niet mogelijk om de bioscoop binnenkort te bezoeken. Helaas konden wij deze bijlage niet meer annuleren of aanpassen. Onze excuses hiervoor.

;