Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
€41 Korting €80,- €39,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Heb je zin in een leuke, gezellige en lekker actieve workshop? De Wellness workshop is een leuke workshop waarbij je naar huis gaat met zelfgemaakte Wellness producten.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Zelfgemaakte wellness producten

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? En heb je zin in een leuke, gezellige en lekker actieve workshop? Dan is deze Wellness workshop zeker iets voor jou! Een leuke workshop waarbij je naar huis gaat met een tasje vol zelfgemaakte wellness producten vóór en dóór jou!

Een van de onderdelen van de Wellness Workshop is het maken van twee zeepjes. Hiervoor kies je zelf geurtjes en kleurtjes uit. Je maakt twee prachtige zeepjes voor jezelf of om cadeau te geven. De zeepjes moeten uitharden en worden daarom aan het begin van de workshop gemaakt. Op deze manier maak je ook kennis met de geuren die je gebruikt in de andere Wellness producten.

Bij Wellness hoort natuurlijk ook een lekker geurtje. Iets unieks dat echt bij jou past, iets wat je in een winkel niet snel zult vinden. Tijdens de Wellness Workshop ga je je eigen parfum maken, helemaal naar jou smaak. Tijdens deze workshop krijg je verschillende geuren voor je neus, zo leer je geuren herkennen en kun je aangeven welke geur jij lekker vindt. Een unieke creatie in handig meeneemflesje, wie wil dat nou niet.

Tot slot ga je een heerlijke bodyscrub voor jezelf maken. Wist je dat er twee soorten bodyscrub bestaan? Zoute en zoete! Door te mengen met olie en je favoriete geurtje maak je een unieke bodyscrub. Je kunt zelf de structuur bepalen van de scrub, plakkerig of juist korrelig, net wat past bij jouw huid. Echt een top workshop voor jou en je vriendinnen.

Workshops zijn inclusief:

- Ervaren begeleider
- Materiaal & gereedschappen
- Geschikte workshopruimte
- Groepsfoto

Op de locatie is het mogelijk om wat te drinken en een hapje te eten.

;

Praktische informatie

Workshop Wellness

Locatie
Amsterdam
Apeldoorn
Eindhoven
Hardewijk
Rotterdam
Antwerpen

Openingstijden
Op basis van beschikbaarheid (reserveren verplicht) op maandag t/m zondag.

Voorwaarden
- Reserveren via de website (zie voucher).
- Minimumleeftijd: 8 jaar.

€41 Korting
€80,
00
€39,
00