Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
EERSTE TICKETS Vanaf €65,-
Meer dan 100 internationale topartiesten Meerdere area`s Dance en subgenres
Dance Valley festival viert op zaterdag 14 augustus 2021 haar 26e(!) editie en is daarmee een van de langstlopende dance festivals ter wereld. Meer dan 100 (inter)nationale artiesten staan klaar om de vallei in vuur en vlam te zetten! Koop nu alvast je kaarten vanaf €65!
De getoonde prijs is op basis van de laagste vanaf-prijs en beschikbaarheid.

Welkom terug in de Valley!

Dance Valley festival viert op zaterdag 14 augustus 2021 haar 26e(!) editie en is daarmee een van de langstlopende dance festivals ter wereld. Dit jaar staan Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Paul van Dyk, Chuckie, Dubfire, Ferry Corsten, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Wildstylez, La Fuente en meer dan 100 andere (inter)nationale topacts klaar om de de legendarische vallei in Spaarnwoude in vuur en vlam te zetten.

Sinds de eerste editie in 1995 vertegenwoordigt Dance Valley de bruisende scene door meerdere area's te hosten met elk hun eigen geluid en subgenre. In combinatie met haar wereldberoemde podiumontwerpen en eclectisch entertainment, bezorgt Dance Valley haar bezoekers altijd een epische en onvergetelijke ervaring.

Koop nu als eerste je tickets vanaf €65!

Geïnteresseerden kopen hun kaartje in twee delen, middels een aanbetaling en een eindafrekening. De aanbetaling wordt teruggestort mocht het festival onverhoopt niet doorgaan vanwege de coronasituatie.

;

Praktische informatie

Locatie

Recreatiegebied Spaarnwoude
Oostbroekerweg 1
1981 LR Velsen-Zuid
Bekijk de routebeschrijving

EERSTE TICKETS
Vanaf
€65,
00