Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

David Attenborough box

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Box bestaande uit autobiografie en vijf natuurfilms
David Attenborough maakt al meer dan 60 jaar de best bekeken natuurfilms. De filmproducent heeft een ongekende passie voor de natuur en weet met een enorm enthousiasme miljoenen liefhebbers te raken. In deze unieke box presenteert hij zijn 440 pagina's tellende autobiografische boek in combinatie met maar liefst vijf natuurfilms.

Autobiografie
In zijn boek Life On Air vertelt Attenborough met veel humor en zelfspot over de wonderlijke avonturen die hij in al die jaren heeft mogen beleven. Hij grijpt de lezer vanaf de eerste pagina en neemt hem mee op zijn mooiste reizen. De prachtige verhalen en Attenboroughs zeer prettige manier van schrijven zorgen voor een heerlijke leesbeleving.

Documentaires
Daarnaast presenteert de Britse bioloog op zijn karakteristieke manier maar liefst vijf documentaires. Je ziet onder andere de schitterende Galapagos eilanden en de onderwaterwereld van The Great Barrier Reef. Op spectaculaire wijze wordt in beeld gebracht hoe vogels vliegen. Tevens toont Attenborough aan de hand van indrukwekkende animaties hoe het leven is ontstaan. Deze vijf documentaires behoren tot zijn beste werk waarbij de meest verfijnde filmtechnieken zijn gebruikt om alles in de hoogst haalbare kwaliteit in beeld te brengen. Deze box mag dan ook gezien worden als de kroon op de geweldige carrière van David Attenborough.

;