Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

In Attractiepark DippieDoe vind je de leukste en spannendste speelattracties voor kinderen tot 12 jaar oud. Alles is kindvriendelijk, overzichtelijk en niet afhankelijk van het weer.

DippieDoe is jarig!

Dit jaar viert Attractiepark DippieDoe hun 20 jarig bestaan. Zowel binnen als buiten is van alles te doen. Twee achtbanen, een grote airtrampoline, diverse speeltoestellen en nog veel meer toffe attracties. Een moment rust? Bezoek de dinner points of geniet buiten van een heerlijke picknick.

Buiten spelen

Is het lekker weer? Het buitenpark is in totaal 22.000 m2 groot. Lekker klimmen, zwieren en zwaaien. Er is zelfs een minigolfbaan. De kleintjes spelen in de Dreumesbaai, Ballenbaai met Softplay-hoek of Speelhaven. Ook met regen en slecht weer kan iedereen zich op en top vermaken.

Het park is jaar rond geopend en gelegen aan het recreatiegebied Aquabest, nabij Eindhoven. Vlak bij de A2, dus uitstekend bereikbaar

;

Praktische informatie

DippieDoe

Locatie

Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Nederland

Bekijk de routebeschrijving


LET OP! Zet na afslag Best de navigatie uit en volg de borden DippieDoe/Aquabest.


Openingstijden

Alle dagen binnen en buiten open van 10:00-18:00 uur.
Parkeren direct voor de deur (parkeermunt is €4).


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Outdoor tickets zijn tot en met 31 oktober 2019 geldig. Indoor tickets zijn tussen 1 november 2019 en 31 maart 2020 geldig. Tickets zijn niet geldig in de kerstvakantie.