Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Ontspanning, tijd voor jezelf en even ontsnappen aan de drukte van alledag wordt steeds belangrijker. Ontspanning maakt je gelukkiger én gezonder, dus dit moet vaker als prioriteit worden gezien. Een dagje sauna is een ideale manier om je hierbij te helpen.

Daarom geven wij in samenwerking met sauna.nl 10x 2 tickets weg voor een dagje sauna! Deze tickets geven toegang tot de mooiste wellnessresorts van Nederland. Binnenkort is het nieuwe platform sauna.nl online met exclusieve aanbiedingen, veel inspiratie en informatie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de webwinkel en maak kans!

Klik hier om mee te doen. 

Over sauna.nl
We zijn lekker druk. En vaak zelfs een beetje te druk. Daarom kan iedereen wel wat rust gebruiken. Een dagje tijd voor jezelf, de batterij weer helemaal opladen, even offline zijn, een dagje ontspanning, je lichaam én geest laten rusten, je gedachten even verzetten. Kortom: even helemaal niets.

Sauna.nl gelooft dat ontspanning, tijd voor jezelf en even ontsnappen aan de drukte van alledag steeds belangrijker wordt. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Rust is een schaarste en daardoor erg waardevol. Het maakt je gelukkiger én gezonder.

Op sauna.nl vind je exclusieve aanbiedingen bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België met tips over een dagje sauna, veel inspiratie en informatie. Zo kun je goed voorbereid, zonder stress, optimaal genieten van een dagje ontspanning bij de mooiste wellnessresorts. Eenvoudig, makkelijk en snel te boeken.

Bekijk hier de voorwaarden.