Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

DUCQ 3-laagse antiaanbakpannen

Het Nederlands DUCQ heeft pannen ontwikkeld met de beste 3-laags antiaanbaklaag (vrij van PFOA). Deze zijn opgebouwd uit 3 lagen waardoor de pan de warmte optimaal verdeelt en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Nu tijdelijk beschikbaar met korting: koekenpan (in 20 cm, 24cm en 28cm), een wokpan (28cm) en diverse voordelige combinatie sets.

Bekijk hier alle pannen uit de DUCQ-collectie.

Wok 28cm met anti-aanbaklaag

Een wok met anti-aanbaklaag mag niet ontbreken in de keuken om je favoriete noodles of nasi te bereiden. De extra harde HB antiaanbaklaag kan nog hogere temperaturen aan dan onze standaard antiaanbaklaag. Met deze stevige 3-laags wok wordt koken dus een eitje. Na gebruik mag de wok gewoon in de vaatwasser. Net zo handig.

Diameter 28 cm | Hoogte 12 cm | Gewicht 2,1 kg | Vaatwasbestendig | Warmtebron: elektrisch, gas, halogeen, inductie, oven | Levenslange garantie

Bekijk hier meer informatie over het onderhoud en de voorwaarden.

;

Handig om te weten

Onderhoud DUCQ pannen

Laat de pan afkoelen voordat je deze afspoelt. Gebruik bij het schoonmaken warm water voor de binnenkant van uw DUCQ pan. Koud water in een hete pan kan uitzetting van het metaal veroorzaken hetgeen tot vervorming kan leiden. De pan is vaatwasser bestendig, maar is ook eenvoudig met de hand schoon te maken door de uitstekende antiaanbak eigenschappen. Voorkom krassen en gebruik geen staalwol of schuurspons. Voor een optimale levensduur van de pan wordt geadviseerd houten en/of siliconen spatels te gebruiken tijdens het koken. Gebruik panbeschermers bij het opbergen van jouw anti-aanbakpannen om krassen en beschadigingen aan de randen te voorkomen.

Voorwaarden

- Dit product kan tot 14 dagen na levering worden geretourneerd, ongebruikt en in de originele verpakking. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de consument.
- Levenslange garantie geldt alleen op fabricagefouten.