Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Neleman Valencia wijnpakket

25% KORTING €78,69 €58,99
Biologisch en vegan Proef de Valenciaanse zon Wijn, amandelen en olijfolie
Haal de zon van Valencia in huis met het Neleman Valencia wijnpakket. Bevat de drie pijlers van de stad: wijn, amandelen en olijfolie – allemaal van Neleman! Het pakket bevat 5 heerlijke wijnen, amandelen en olijfolie..
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 dagen.

Neleman Valencia wijnpakket

Haal de zon van Valencia in huis met het Neleman Valencia wijnpakket. Bevat de drie pijlers van de stad: wijn, amandelen en olijfolie – allemaal van Neleman! In dit pakket vind je onder andere Cava Brut (want er is immers altijd wel iets te vieren), de veelgeprezen Bobal gemaakt van de lokale druif van Valencia en die onlangs werd beoordeeld met 90 punten uit Spanje, van Guia Peñin en de om z’n goede prijs/kwaliteit verhouding geliefde Nucli Blanco. Met een beetje verbeelding proef je de Valenciaanse zon in je glas. Neleman wijnen zijn bovendien biologisch en vegan, en met het drinken van deze wijnen draag je bij aan een betere biodiversiteit. Good wine to save the world, it’s that simple! 

Het pakket bestaat uit:

Neleman Nucli Blanco Organic
Een goed glas frisse witte wijn met een speels etiket. Met genoeg zonuren om een exotisch karakter mee te geven (macabeo), daarnaast bloemig en aangenaam fijn (sauvignon blanc).

Neleman Wolk Monastrell Especial Organic
Deze absolute top wijn is het paradepaardje uit de serie. Gemaakt van de allerbeste, streng geselecteerde druiven van onze oudste stokken.

Neleman Signature Crianza Organic
De zachtere variant van onze Signature selectie. 9 maanden op eikenhout en daarna 2 jaar op fles geeft deze wijn diepgang en complexiteit, met het oog op een zachte fruitigheid.

Neleman Cava Brut Organic
Iets te vieren? Feestelijke ontvangst of lekker aperitief? Mooie bubbels in een mooie fles. Neleman Cava Brut is volgens de traditionele methode gemaakt, dus net als Champagne opgevoed.  Heerlijke biologische én vegan mild-droge Cava.

Neleman Single Vineyard Bobal Organic
Dé lokale druif van Valencia. Een krachtige en zondoorstoofde rode wijn van heel oude stokken (60–80 jaar). Rendement neemt af, kwaliteit neemt toe. Donkerrood fruit en mooie eikenhouten aroma’s van leer en sigaren. 6-8 jaar te bewaren.

Neleman Amandelen Organic
Amandelen zijn een supersnack. Lekker zout en geroosterd. Het stilt alvast een beetje de trek. Daarom zo lekker als knabbel bij de wijn.

Neleman Olijfolie Extra Vierge Organic
Zachte olijfolie eerste persing (Extra Vierge) uit Valencia van 5 soorten olijven: Alfafara, Arbosana, Arbequina, Koroneki en Chiquitita. Fruitige smaak en elegante en frisse nasmaak.

Geen 18, geen alcohol

;
25% KORTING
€78,
69
€58,
99