Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
80% KORTING Vanaf €5,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Ben je op zoek naar een leuke puzzel? Bestel dan nu je puzzel met je eigen gekozen foto. De fotopuzzel wordt aangeboden door Fotoproducten.
Prijzen zijn exclusief €6,95 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd 5-6 werkdagen.

Fotopuzzel
Ben je op zoek naar een leuke puzzel? Bestel dan nu je puzzel met je eigen gekozen foto. Ga voor een foto van jezelf of van een mooi moment en laat deze afdrukken op een puzzel. De puzzels zijn 3 mm dik en zijn gemaakt van glanzend hardboard. Puzzelen was nog nooit zo leuk!

Je hebt keuze uit twee formaten:
1. Klein - 120 stukjes - €5,99
2. Groot – 192 stukjes - €7,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je puzzel foto kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

;

Praktische informatie

Fotopuzzel

Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto voor op jouw puzzel. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwerp.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

80% KORTING
Vanaf
€29,
00
€5,
99