Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Gustav Klimt 'De kus'

€405,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
De figurencompositie van het innig verstrengelde liefdeskoppel suggereert de volkomen eenwording, waarbij man en vrouw versmelten tot een organische vorm.
De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Gustav Klimt

Gustav Klimt (1862-1918) is wereldberoemd geworden door de decoratieve schilderijen uit zijn ‘gouden periode’. Het hoogtepunt uit deze periode is ‘De kus’, een meesterwerk dat het wonder van de liefde tot uitdrukking brengt. De figurencompositie van het innig verstrengelde liefdeskoppel suggereert de volkomen eenwording, waarbij man en vrouw versmelten tot een organische vorm. Origineel: 1907-1908, olieverf op doek, Österreichische Galerie Belvedere, Wenen.

Hoogwaardige schilderijreproductie volgens een gepatenteerde methode op echt schildersdoek van katoen en op een massief houten spieraam gespannen. Het doek met voel- en zichtbare doekstructuur is met schilderijvernis overtrokken. Zoals een origineel schilderij op houten spieraam gespannen. Inclusief luxueuze inlijsting in zwart met een gouden rand, mat gepatineerd. Gelimiteerd tot 980 exemplaren, met certificaat. Formaat ingelijst ca. 70 x 70 cm. Levertijd 1 tot 2 weken.

;
€405,
00