Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

HISWA Amsterdam Boat Show

(Tijdelijk) niet beschikbaar

HISWA 2020: 6 hallen boordevol watersportinspiratie
Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor zowel de doorgewinterde watersporter als voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. Uiteraard ontbreken duurzame initiatieven niet in het programma. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ ter voorbereiding op het nieuwe vaarseizoen.

Van boten tot outdoorkleding
HISWA presenteert een breed aanbod aan deelnemers op het gebied van watersport en -lifestyle. Je vindt er de nieuwste modellen boten (tot ca. 10 meter), het grootste aanbod sloepen, tenders en weekenders van Nederland, een ruim aanbod aan sportboten, rubberboten, buitenboordmotoren, een breed scala aan open zeilboten, day sailers en klassenorganisaties. Daarnaast vind je er lifestyle-gerelateerde producten en diensten.

Laat je inspireren bij HISWA mainstage
Het vaste HISWA-podium zal komend jaar uiteraard niet ontbreken. De programmering is als altijd breed en divers. Een kleine sneak preview van het aanbod; bij Expeditie Sloep krijgt de bezoeker tips en weetjes die erg handig zijn wanneer je de aanschaf van een sloep overweegt. Bij de Vaarquiz kan dagelijks de vaarkennis getest worden. Natuurlijk is er aandacht voor de vele (inter)nationale zeilwedstrijden die in 2020 op de agenda staan en komen, ter inspiratie, de verhalen van vertrekkers aan bod!

Verder is er tijdens HISWA uiteraard aandacht voor duurzaamheid en (de toekomst van) elektrisch varen, valt er een 6-meter lange 3D-geprinte boot te bewonderen en kan de bezoeker er interactieve demo's en tips en tricks voor bootonderhoud verwachten.

En ook... HISWA Sport Xperience
Tijdens HISWA vindt tevens de tweede editie van HISWA’s Sport Xperience plaats. Jeugd van 6 t/m 16 jaar kan hier kennismaken met diverse (water)sporten zoals zeilen, suppen en kanoën. Ook kun je er volleybal, skiën, snowboarden, bmx, golf en de klimmuur uitproberen. Of ontdek in het WaterLab het antwoord op vragen als ‘Waarom blijf je drijven op zout?’ en ‘Waarom ontstaat een waterkolk?’

Deelnemen? Hier kunnen kinderen zich vooraf aanmelden voor de gewenste programmaonderdelen. Ter plekke aanmelden kan ook, maar vol is volEen bezoek aan HISWA Sport Xperience is gratis voor 6 t/m 16-jarigen met een jeugdkaart en onder begeleiding van een volwassene met een geldig entreebewijs voor HISWA 2020.

 ;

Praktische informatie

HISWA Amsterdam Boat Show

Locatie
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van 11 t/m 15 maart 2020 in RAI Amsterdam. Op woensdag en donderdag van 11.00 - 18.00 uur geopend, op vrijdag van 11.00 - 22.00 uur. In het weekend van 10.00 - 18.00 uur geopend.

Prijzen
Dagkaart HISWA + koffie/thee en iets lekkers (alle dagen geldig): van €20,- voor €11,-
Avondkaart HISWA + drankje en snack (alleen geldig op vrijdagavond 13 maart van 18.00u - 22.00u): van €15,- voor €7,50
Jeugdkaart voor kinderen t/m 16 jaar (tickets is zonder koffie/thee/drankje en/of iets lekkers): GRATIS*
*Onder begeleiding van een volwassene met een geldig entreebewijsVanaf