Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Huub Stapel – Het Huwelijk

Vanaf €12,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Huub Stapel is terug met zijn wervelende one-man-show Het Huwelijk, waarin hij het publiek confronteert met de ongemakken en gemakken, verleidingen en geneugten, ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval: de breuk.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Huub Stapel – Het Huwelijk

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen Komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval: de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk.

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

;

Praktische informatie

Huub Stapel – Het Huwelijk

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.