Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Ben je toe aan een switch in je carrière of wil je je verdiepen in een voor jou nieuw en interessant werkveld? Dan zijn de cursussen van Interplein een goede uitkomst! Volg in je eigen tijd, op je eigen tempo, vanuit huis één van de cursussen die Interplein te bieden heeft. Van fotografie tot aan social media, je kunt alle kanten op!

Aan de slag

De Interplein Academie is Nederlands grootste E-learning centrum voor consument, zzp en bedrijven. Hier vind je online cursussen op het gebied van gezondheid, online marketing en persoonlijke ontwikkeling. Ga na je vakantie vol goede moed en energie aan de slag en ontwikkel jezelf door één van de vele cursussen te volgen. Een online cursus is de oplossing als jij je wilt specialiseren binnen jouw huidige werkveld of interesse hebt in een geheel nieuw vak.

Nooit te oud om te leren

Een online cursus is een investering in jezelf. Je bent na het afronden van de cursus heel wat kennis rijker en je kunt jouw CV aanvullen. Daarnaast zijn de cursussen van Interplein geheel online, waardoor je op je eigen tempo kunt leren. Perfect als je daarnaast werkt. Een cursus bestaat uit een aantal trainingen en tijdens de trainingen kun je hulp krijgen van docenten uit het vak. Na alle trainingen maak je een examen en ontvang je een certificaat. Daarna ben je helemaal klaar om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk.

Cursussen met korting

Ben je geïnspireerd geraakt en ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan hier welke cursussen wij aanbieden, met kortingen tot wel 90%. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontwikkel jezelf!