Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Klompen schilderen

Beschilder de wereldberoemde Hollandse houten klomp. Met een prachtig uitzicht over de oude haven van Volendam maak jij binnen twee uur een uniek souvenir om mee naar huis te nemen! Een geweldige ervaring voor jong en oud en geschikt onder alle weersomstandigheden.

Ben je een echte creabea en wil je je creatieve geest vrij spel geven? Of ben je niet zo een groot kunstenaar, maar vind je het stiekem wel heel leuk om artistiek bezig te zijn? Ga voor een workshop klompen schilderen, ongeacht of je ervaring hebt of niet. Na een korte uitleg kun je aan de gang gaan met een traditionele houten klomp en deze helemaal naar eigen wens versieren. Een leuker aandenken aan Volendam krijg je niet!

Wat dacht je van een klomp met stoere tijgerprint, eentje in Herman Brood-stijl, een variant in zachte pastelkleurtjes of juist felle neontinten? Alles kan, want jij mag helemaal zelf bepalen hoe je creatie eruit komt te zien. Terwijl jij lekker aan het schilderen bent met de acrylverf, krijg je een kopje koffie of thee om je artistieke brein aan de gang te houden. Tijdens het schilderen heb je een prachtig uitzicht over de oude haven van Volendam.

Inbegrepen
- 1 houten klomp per persoon
- 1 drankje per persoon (koffie, thee, water of frisdrank) , tea, water or soft drinks)
- Verf in 15 verschillende kleuren
- Decoratie: glitters, stickers, veren, lintjes, etc.
- Uitleg over de klomp en het beschilderen

;

Praktische informatie

Klompen schilderen

Locatie
Haven 45
1131 EP Volendam
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Niet inbegrepen:

- Maaltijden

Annuleringsbeleid

Annuleer 24 uur vooraf voor een volledige terugbetaling

Duur

2 uur