• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf 29,15
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als ‘Absolute Beginners’, ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,85 transactiekosten per bestelling.

Lazarus. David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk

Popster David Bowie was een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon, een fenomeen in vele gedaanten. Ongrijpbaar en onnavolgbaar. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk. Lazarus. Lazarus is zijn testament, zijn requiem, zijn muzikale totaalkunstwerk – in januari 2016 overleed hij. Het muziekblad Rolling Stone omschrijft Lazarus als “Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force.”

Alter ego
In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als ‘Absolute Beginners’, ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’. Ook hoor je het nummer Lazarus, dat op Bowie’s allerlaatste album Blackstar is uitgebracht.

Cast
Noortje Herlaar (Elly)
Pieter Embrechts (Valentine)
Juliana Zijlstra (Girl)
Jorrit Ruijs (Zach)
Gijs Naber (Newton)
Holly Mae Brood (Maemi)
Thomas Cammaert (Michael)
Shary-An Nivillac (Teenage Girl)
Jeroen C. Molenaar (Ben)

Dit zag je nog nooit
Lazarus is must see theater. Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster. Anders dan alles wat je ooit zag. Vanaf 3 oktober 2019 tot en met 5 april 2020 is de voorstelling te zien in Nederland. In het Amsterdamse DeLaMar Theater worden alle hits van Bowie net als de originele versies in het Engels gezongen.

;

Praktische informatie

Locatie

DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

De ticketprijzen gelden zolang de voorraad strekt en zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief maximaal €3,60 transactiekosten per bestelling.

 

Vanaf
€29,
15