Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Livestream Een Rondje Hazes - 27 februari

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Thuis meezingen met de grootste hits van André Hazes

Op 27 februari wordt vanuit het Concertgebouw in Amsterdam een groot Hazes meezingfeest bij je thuis georganiseerd onder de naam Een Rondje Hazes. Rachel Hazes is de initiatiefneemster van dit unieke éénmalige jubileumfeest en verheugt zich op de online samenkomst op die avond. ''Dit jaar zou André 70 jaar zijn geworden en omdat we juist in deze tijd en met de verlenging van de lockdown meer dan ooit behoefte hebben aan zijn muziek, kunnen mensen op 27 februari vanaf hun bank genieten van een liveconcert waar onder andere Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Tino Martin, Berget Lewis, OG3NE, Willeke Alberti, Lil' Kleine en Samantha Steenwijk de grootste hits van Hazes zullen zingen.''

Bestel nu je tickets voor €10,- per huishouden! Per ticket ontvang je een unieke eenmalig te gebruiken code die toegang geeft tot de livestream. Elke code is dus slechts op 1 computer te gebruiken. Je hebt geen speciale software nodig om de livestream te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

Een Rondje Hazes is een avond keihard meezingen met de grootste hits van André Hazes, vertolkt door de bekendste artiesten van Nederland. Natuurlijk gaan we het liefst samen naar een concertzaal of drinken we een biertje in de kroeg, maar zolang dat nog niet kan, zorgt deze avond voor een Hazes meezingfeest bij je thuis. Samen meezingen en proosten op het leven en op de betere tijd die er straks weer gaat komen. Hazes is de basis! Dat is altijd al zo in vele huishoudens, maar juist nu misschien nog wel meer.

Daarnaast ga je in het voorprogramma een rondje langs plekken waar André iets mee had en juist daar krijgt nieuw talent het podium.

Samen maken we er thuis een (meezing)feest van!

''Hazes is de basis.'' Dat zeggen zijn fans, maar is ook het motto van Rachel Hazes. ''Misschien geldt dat nu nog wel meer dan ooit,'' laat Rachel weten. ''De muziek van André is voor veel generaties legendarisch. Ook de jongste generatie groeit op met zijn muziek, omdat hun ouders ernaar luisteren.'' De muziek van de grootste Nederlandse volksheld verbroedert, verenigt, geeft troost en zorgt voor saamhorigheid door alle lagen van de bevolking. ''Nu niemand naar de kroeg of de ZiggoDome kan voor een avond vol gezelligheid en mensen daar wel behoefte aan hebben, hebben we besloten Een Rondje Hazes te organiseren. Voor slechts tien euro per huishouden kun je genieten van fantastische muziek en maken we er samen thuis een feestje van. Met natuurlijk een biertje in de hand.''

Programma

Start voorprogramma: 19:30 uur
Start concert: 20:15 uur
Einde concert: 21:45 uur

;