Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Over een kleine twee weken is het Valentijnsdag: de dag waarop we de liefde vieren! Nu valt er in deze coronatijd weinig te vieren, maar dat betekent niet dat we 14 februari zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan. Juist in deze tijd, is het leuk om extra uit te pakken met alles. Maak er het beste van tijdens deze Valentijnsdag met onderstaande tips.

Lekker cliché: romantisch dineren
Buiten de deur eten zit er helaas niet in. Wel kun je thuis een fantastisch 4-gangendiner neerzetten. Spreek bijvoorbeeld af dat jullie beiden twee gerechten maken, haal de lekkerste wijn in huis, steek de kaarsen aan en ruil de joggingbroek in voor jouw mooiste outfit. Maak er echt een ‘avondje uit’ van! Niet zo’n keukenprins(es)? Je kunt natuurlijk eten bestellen van jouw favoriete restaurant, zo steun je ook gelijk de horeca in deze moeilijke tijd.

Creëer een thuisbioscoop
Na het romantische diner is het tijd voor een ontspannen filmavondje. Haal de popcorn, of andere favoriete bioscoopsnack, in huis en plof op de bank met een goede film. Tegenwoordig zijn er zat streamingdiensten om thuis te genieten van de nieuwste en beste films en series. Zo heb je toch het gevoel dat je een date hebt, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Weekend weg met z’n tweeën
Valentijnsdag valt dit jaar op een zondag en dat is dus perfect voor als je een weekend weg wil. Er even tussenuit met z’n tweeën en genieten van een andere omgeving. De hotels zijn gewoon open en wandelen in de buitenlucht kan en mag nog steeds! Een hotelovernachting is ook ideaal als je nog op zoek bent naar een last minute cadeau. Wij hebben met NH Collection een super leuke en unieke winactie, waarbij je op Valentijnsdag het héle hotel voor jezelf hebt. Meedoen? Dit kan tot 8 februari. Kijk dan vooral even hier voor meer informatie.

Nog op zoek naar cadeauinspiratie?
Bij Valentijnsdag hoort natuurlijk ook een kleinigheidje voor je geliefde. Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau? Bekijk dan ons hele assortiment aan valentijnscadeaus en verras jouw valentijn met iets moois!