Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Minicruise naar Hull

(Tijdelijk) niet beschikbaar

3-daagse Minicruise naar Hull voor 2 personen
Het avontuur begint zodra je aan boord stapt. Je hebt je eigen comfortabele hut en er is genoeg keuze in restaurants. Geniet van live entertainment en drink een drankje in een van de bars of lounges. Er is zelfs een casino en bioscoop aanwezig. Je besteedt 2 nachten bij P&O Ferries aan boord en er wordt vervoer geregeld wanneer je in Engeland aankomt!

- 3-daagse Minicruise naar Hull
- Twee overnachtingen aan boord in een binnenhut met douche & toilet
- Vertrek vanuit Rotterdam
- Inclusief busvervoer naar Hull
- Reisdatum t/m 29 september 2019

Hull
Kingston upon Hull, doorgaans afgekort tot Hull, is de enige aan de kust gelegen stad in Yorkshire. Deze levendige universiteitsstad ligt aan twee rivieren: de Humber en de Hull. De stad heeft een bekroonde jachthaven, een rijke geschiedenis en geweldige bezienswaardigheden.

De sfeervolle straatjes van het museumkwartier vormen misschien wel het mooiste deel van de stad. Veel historische monumenten liggen op loopafstand van elkaar. De grootste attractie in Hull is zonder twijfel “The Deep”. In dit spectaculaire aquarium vind je duizenden soorten vissen, een pinguïnkolonie en een aantal gevaarlijk uitziende haaien.

Laat na al die museumbezoeken de drukte achter je en wandel naar de prachtige Queen's Gardens, of geniet van een mooie rondwandeling langs tal van historische plekken. Moderne shoppingspots vind je bij St. Stephen's Shopping Centre, het grootste en nieuwste winkelcentrum van de stad, en het moderne Princes Quay Shopping Centre dat op palen is gebouwd rond een centraal atrium.

Dompel je dus onder in Hull, een bezoek om nooit te vergeten!

LET OP:  het e-ticket is geldig voor een minicruise naar Hull voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen. Het e-ticket is niet het P&O Ferries vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Na 28 september 2019 is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs.

;

Praktische informatie

Minicruise naar Hull

Locatie

Luxemburgweg 2

3198 LG Rotterdam

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Prijzen
Maandag & dinsdag: €178 voor 2 personen
Woensdag: €186 voor 2 personen
Donderdag & zaterdag: €234 voor 2 personen
Vrijdag: €200 voor 2 personen
Zondag: €192 voor 2 personen

Handig om te weten

Actievoorwaarden

- Het e-ticket is niet het P&O Ferries vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs.

- Het e-ticket is geldig voor een minicruise naar Hull voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen.

- Na 28 september 2019 is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs.

- Voor andere huttypes, maaltijden en op andere supplementen geldt een toeslag. Deze toeslag kan direct bij boeken of in de haven op de dag van vertrek voldaan worden.

- Reizen op basis van beschikbaarheid.

- Voucher is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.

- Algemene & promotionele voorwaarden van P&O Ferries zijn van toepassing en zijn online verkrijgbaar op poferries.com

Vanaf