Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Mozaïek figuur 'Olifant'

€82,-
Trencadis look Polyresin Gratis verzending
Mozaïek figuur 'Olifant' is geïnspireerd door het werk van Gaudi. Met zijn "Trencadis", mozaïek van keramische fragmenten, maakte hij zijn architectuur onsterfelijk.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Mozaïek figuur 'Olifant'

Deze olifant is onmiskenbaar geïnspireerd door Gaudi. Met zijn "Trencadis", mozaïek van keramische fragmenten, maakte hij zijn architectuur onsterfelijk. Dierensculptuur gemaakt van polyresin in de typische "Trencadis" look.  Formaat 14 x 17 x 9 cm.

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen beelden, maar ook schilderijen en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€82,
00