Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Eline Rosina Musthaves oorbellen - Zilver

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Musthaves oorbellen van Eline Rosina

De perfecte zilveren basics die niet mogen ontbreken in je sieradencollectie: Icon hoops & huggie hoops. Deze set bestaat uit de iconische 20mm Icon hoops gecombineerd met gladde 10mm huggie hoops, welke beide super gemakkelijk te sluiten zijn door de kliksluiting.

Twee paar oorbellen | Sterling zilver | 20mm (icon hoops) 10mm (huggie hoops) | Nikkelvrij & allergievriendelijk

De merkwaarden van Eline Rosina

Betaalbare luxe
Elk meisje zou zich als een miljoen euro moeten kunnen voelen zonder gekke prijzen te hoeven betalen. Het is hun missie om tijdloze sieraden van hoge kwaliteit te ontwerpen die je een luxe gevoel geven maar wel betaalbaar zijn.

Passie
Oprichtster Hanna was vanaf jonge leeftijd al in de weer met het maken van haar eigen sieraden en droomde van een manier om deze passie te combineren met haar creativiteit. Na afronding van haar rechtenstudie en een tijdje in de juridische wereld te hebben gewerkt, heeft ze besloten het roer om te gooien en haar droom na te jagen. In 2015 startte ze Eline Rosina en sindsdien is haar droom uitgegroeid tot een groeiend team van jonge creatievelingen met een passie voor luxe sieraden.

Creativiteit
Creatie staat centraal in alles wat ze doen. Van het ontwerpen van nieuwe items tot het shooten van een nieuwe campagne, bij Eline Rosina gebeurt alles op eigen kracht.

Breid je collectie uit met de andere oorbellensets van Eline Rosina: Complete your look oorbellen in goud en zilver, Make a statement oorbellen in goud en zilver en Musthaves oorbellen in goud.

;