Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
STAY SAFE €23,85
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Verzeker jezelf met deze Stay Safe voucher van een ticket voor de eerstvolgende editie van Den Haag Outdoor en geniet van onder andere Techno, House en Classics.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Den Haag Outdoor

Verzeker jezelf van een ticket voor de eerstvolgende editie van Den Haag Outdoor en geniet van onder andere van Techno, House, Latin, Urban, Disco en Classics. Wissel de Stay Safe voucher voor Den Haag Outdoor in zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd.

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu vouchers kopen voor Den Haag Outdoor voor €23,85. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw vouchers verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenement en ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de vouchers doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie- en betalingskosten in rekening gebracht.

;
STAY SAFE
€23,
85