Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Hemelgames Feestival

STAY SAFE €16,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Op Hemelgames Festival vind je verschillende muziekstijlen, leuke games en 5 verschillende podia. Koop nu een Stay Safe voucher en verzeker jouw ticket voor de eerstvolgende editie.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Hemelgames Feestival

Hemelgames Festival is een evenement dat jaarlijks op Hemelvaartsdag georganiseerd wordt op het Hulsbeek in Oldenzaal. Op het festival vind je verschillende muziekstijlen, leuke games en 5 verschillende podia. Het is een festival voor jong en oud.

Koop nu een Stay Safe voucher voor Hemelgames Feestival en verzeker jezelf van een ticket voor de eerstvolgende editie. Op deze manier steun jij de organisatie én kun je alvast uitkijken naar je volgende festival. Je koopt de Stay Safe voucher voor Hemelgames Feestival voor €16,50.

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu vouchers kopen voor Hemelgames Feestival voor €16,50. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw vouchers verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenement en ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de vouchers doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie- en betalingskosten in rekening gebracht.

;
STAY SAFE
€16,
50