Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Culinaire Wildavond op de Veluwe

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Charme Hotel Oranjeoord ***

Ook dit seizoen gaat Charme Hotel Oranjeoord wildavonden organiseren. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende regels van de overheid verzorgen zij je weer een geweldige wild beleving.

Het hotel ontvangt je graag op hun Veluwse buitenlocatie. Daar gaan ze uiteraard buiten koken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote zandbak vol met kolen en hout. Hier hangen o.a. hun producten boven het vuur, aan de Asado en staan de Dutch ovens ook in het vuur. De pitmasters koken live voor je en de foodtruck zal een rol spelen met een Veluwse specialiteit op Cubaanse wijze. De jagers ontbreken ook dit seizoen niet en gaan je verrassen met een aantal nieuwe elementen.

Bij terugkomst staan er heerlijke bubbels voor je klaar en ga je deelnemen aan de foodmarket. Dit doen zij samen met de Smokey Basterds BBQ en hebben hen gevraagd om nog wat extra uit te pakken dit seizoen. Je mag, wanneer je dit leuk vindt, natuurlijk zelf meedoen met de BBQ.

De foodmarket is uitgerust met heerlijke proefkraampjes met lokale producten. Deze producten zijn tevens ook direct te koop.

Bijzonder dit seizoen is dat je kunt kennismaken met een diversiteit aan wild dat niet uit Nederland komt. Bijvoorbeeld kangoeroe, kameel, bizon, krokodil en eland.

Zoals altijd kunt je overal ruiken, proeven en vooral beleven. De sommelier verzorgt een mooie proeverij en heeft een tal van heerlijke witte en rode wijnen. De bierliefhebbers zijn ze niet vergeten. Zij kunnen terecht in de bierproeverij met lekkere Veluwse bieren.

Aan tafel kun je genieten van een wijnarrangement of een bijpassend glas bier voor dezelfde gastronomische beleving.

Het arrangement kan eventueel worden uitgebreid met Oester & Hog Butter, cocktails, Gin & Tonics, diverse kazen, verschillende Ports, Cognacs, aperitieven en digestieven.

Patisserie

Dit jaar besteden ze extra aandacht aan de patisserie. De patissier is aanwezig om haar/zijn geweldige creaties te laten zien en proeven. En wil je weten hoe al dat heerlijks gemaakt wordt?

Zij nodigen je graag uit voor een van de workshops bonbons of taarten maken. De patissier kan je hier alles over vertellen.

BBQ demo

De buitenkeuken heeft een aantal aanpassingen ondergaan en dit wordt echt geweldig! De gerechten waarvan je gaat genieten worden live bereid in de achtertuin. Er wordt een demonstratie gegeven op de BBQ’s. En ze houden je enthousiasme graag vast, want je krijgt de recepten mee naar huis.

Voor het afsluitende buitengevoel kun je tijdens het napraten marshmallows roosteren boven de vuurkorven.

Inhoud arrangement:

- 1 x overnachting
- 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
- Een uitgebreide avond vol culinaire verrassingen en een uitgebreid 4-gangen diner aan tafel inclusief fris, bier en wijn

;

Praktische informatie

Actievoorwaarden

Prijzen zijn p.p. o.b.v. 2 pers. per kamer, toeslag alleengebruik: € 25,- p.n., exclusief reserveringskosten à € 14,95 per boeking en toeristenbelasting à € 3,25 p.p.p.n. Geldig t/m februari 2020, op de aangegeven aankomstdagen.

Vanaf