Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Door de Kop van Drenthe

(Tijdelijk) niet beschikbaar

5-daagse fietsvakantie Drenthe

Stap op de fiets en laat je verrassen door de veelzijdige landschappen die je tegenkomt. Bewonder nationaal park Drentsche Aa, spot kraanvogels in Fochteloërveen of bezoek het Drents Museum. Terwijl jij geniet van de natuur brengen wij je bagage naar het volgende hotel.

De bijzondere afwisselende landschappen van de Kop van Drenthe vinden hun oorsprong in de laatste ijstijd. De sporen die de bewoners uit die tijd achter hebben gelaten vormen een onuitputtelijke bron van verhalen! Slenterend over de Brink of fietsend door de Nationale Parken kom je de geheimen uit de prehistorie tegen. In het Drents Museum én in het uitgestrekte landschap. Met de combinatie van stad en platteland liggen cultuur en ontspanning hier dicht bij elkaar.

Genoeg te ontdekken, dus vergeet niet af en toe van de fiets af te stappen! Van de paupers in gevangenisdorp Veenhuizen tot de havezaten van de rijke adel. Ontdek verborgen beken en meren, spot een Schotse Hooglander of struin door het eeuwenoude Esdorpenlandschap.

Bijzondere ervaringen

- Heb je wel eens aan de schandpaal gestaan? Bezoek het Gevangenismuseum in Veenhuizen
- Kraanvogels spotten in het hoogveengebied Fochteloërveen
- Huur een bootje en geniet van een boottochtje op het Leekstermeer
- Wandelen tussen de boomtoppen bij het Buitencentrum Boomkroonpad

;

Praktische informatie

Inbegrepen

- 4x overnachting met ontbijt
- 2x tweegangenkeuzediner
- bagage transport van- en naar hotel
- routeinformatie
- live-tips ter plaatse
- CO2-compensatie

Actievoorwaarden

Vanafprijs is p.p. per reis o.b.v. 2 persoonskamer. Inclusief: reserveringskosten (€ 25). Het hotel houdt zich aan de richtlijnen van de overheid om gasten te kunnen ontvangen in het hotel en het restaurant. *Boekingen t/m 30 september 2020 zijn inclusief de zekerheid van gratis annuleren tot 30 dagen voor vertrek.

Vanaf