Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Hotel Townhouse Maastricht

(Tijdelijk) niet beschikbaar

LBG Hotels

Bij LBG Hotels overnacht je altijd in een uniek hotelconcept, in één van de boutique hotels in Maastricht, Eindhoven of Amsterdam. In ieder hotel ervaar je een dosis ‘fun, guts & social involvement’. Bij LBG Hotels blijf je niet zomaar slapen, hier logeer je en doe je nieuwe energie op. Niet alleen omdat je lekker comfortabel slaapt in een goed hotel, maar eigenlijk vooral omdat je wordt geïnspireerd en geprikkeld door de creatieve manier waarop LBG Hotels in elk hotel kernwaarden Fun, Guts & Social Involvement integreert. Hoewel de verschillende LBG Hotels elk hun eigen gezicht en karakter hebben, herken je deze pijlers in ieder afzonder hotelconcept. Je wordt verrast, telkens weer.

Townhouse Designhotel Maastricht

Bij Townhouse blijf je logeren in plaats van overnachten, hier maken ze alledaagse dingen bijzonder. Bij het inchecken krijg je een kop ambachtelijke soep, die staat al op het vuur te pruttelen. De lobby vormt een gezellige huiskamer met haardvuur, boeken, spellenkist en tijdschriften. Een drankje mag je zelf inschenken en later aan de receptie doorgeven, of het Townhouse team schenkt het net zo graag voor je in. In de ochtend staat in de huiskamer een uitgebreid ambachtelijk ontbijtbuffet klaar inclusief volop keuze aan lokale producten, onder andere van slagerij Soffiati om de hoek, een begrip in stad. Net zo lekker is het 2- of 3-gangen diner in de huiskamer. Hier staat authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid centraal op een moderne manier. Als je wilt kun je goudvis Blub huren om je gezelschap te houden tijdens je verblijf. Kamers zijn er van Basic tot Extra Large, allemaal inclusief king-size bedden van Eastborn of Hästens en unieke styling per kamer. Het hotel ligt om de hoek van het trein- en busstation, midden in het hart van Wyck en op enkele minuten loopafstand van het centrum.

Hoe werkt het?

- Bestel je voucher via de groene 'bestel nu' button hierboven op de website.
- Je ontvangt per mail jouw voucher.
- Neem telefonisch of per mail contact op met LBG Hotels om je overnachting te boeken. Dit kan via info@lbghotels.com of 043-321 11 11.   
- Print je voucher en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst wordt jouw unieke voucher gecontroleerd op geldigheid.

Bestel nu jouw voucher!

- €78,- voor 2 personen voor doordeweeks bezoek (zondag - donderdag)
- €98,- voor 2 personen voor bezoek in het weekend 
Ontbijt is standaard inbegrepen. Let op: het is niet mogelijk om een voucher voor één persoon te kopen. Bekijk hier al onze LBG Hotels aanbiedingen.

Bekijk hier de voorwaarden. LBG Hotels heeft alle maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen worden op de voet gevolgd, om jou een onverminderd fijn én gezond verblijf te bieden. Lees hier alles over de genomen maatregelen.

;

Handig om te weten

Voorwaarden

- Verzilverperiode is heel 2020, met uitzondering van onderstaande data
- Toeristenbelasting 5,95 p.p.p.n Maastricht
- Alle boekingen zijn non-refundable. Het is niet mogelijk om kosteloos te annuleren. 
- Verzilvering van de voucher moet per mail of telefonisch worden gedaan. Dit kan door contact op te nemen met LBG Hotels via info@lbghotels.com of 043-321 11 11.

De voucher is niet geldig op:
Oktober: 10
December 5, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 31