Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Uniek overnachten in één van de 15 WestCord Hotels in Nederland

Slapen op het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn? Overnachten in de tropen van een Amsterdams hotel met metershoge palmen in de binnentuin? Of heel even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen op de Waddeneilanden? Koop een hotelvoucher en verblijf een nacht in één van de 15 unieke WestCord hotels in Nederland! Vanwege de recente coronamaatregelen zijn het restaurant, de bar en verschillende faciliteiten gesloten tot en met 19 januari. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in de vorm van take-away. Klik hier voor meer informatie. 

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en is gevestigd op de leukste plekken in Nederland. Wat maakt deze hotels nou zo bijzonder? Elk hotel is uniek om zijn ligging, thema of historie. Denk bijvoorbeeld aan het voormalige cruiseschip ss Rotterdam, WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland of WestCord Fashion Hotel, waarbij mode en design tot in de kleinste details zijn verwerkt. De hotels zijn van vele gemakken voorzien; in veel hotels vind je een zwembad, sauna, fitness, terras of bijvoorbeeld een skybar.

Hotel New York

Hotel New York is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika-Lijn. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten.

Kop van Zuid

Veel authentieke details zijn terug te vinden overal in het hotel en de sfeer van toen is nog steeds voelbaar. Het eigentijdse hotel staat op één van de mooiste locaties van Rotterdam: Kop van Zuid, met uitzicht op de Maas. Hotel New York biedt 72 hotelkamers, waaronder twee torenkamers en enkele directievertrekken.

Eten in 'de huiskamer van Rotterdam'

Het restaurant van Hotel New York wordt ook wel ‘de huiskamer van Rotterdam’ genoemd. Hier is het van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gezellig druk. Het grote terras biedt een heerlijke plek met uitzicht op het water. In het souterrain is NY Basement gevestigd. Een trendy restaurant en cocktailbar. Hier ervaar je de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Hotel New York beschikt ook over verschillende vergaderzalen.

Faciliteiten

De kamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting, kleur en knipoog naar de oorsprong van het gebouw. De bedden en faciliteiten zijn op alle kamers gelijk.
- Groot terras met uitzicht op het water
- Trendy restaurant en cocktailbar
- Flatscreen tv
- Espresso machine
- Kluis
- Kiosk
- 24-uurs roomservice
- Bewaakte parkeergarage
- Watertaxi
- Vergaderzalen

Hoe werkt het?

- Bestel je voucher via de groene 'bestel nu' button hier op de website.
- Het is mogelijk om meerdere vouchers te kopen om meerdere nachten te reserveren.
- Je ontvangt per mail jouw voucher met een unieke reserveringscode.
- Ga vóór 31 maart 2021 naar westcordhotel.nl/krant/new-york en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren. 
 
Stap 1: Selecteer het hotel van jouw keuze, de check-in en check-out datum en vul bij het kopje ‘promo code DPG' jouw unieke code in en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op ‘ik wil deze kamer’.
Stap 3: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 4: BELANGRIJK Vul onder het kopje garantie, bij ‘aanvullende gegevens’ jouw unieke reserveringscode in en voltooi de reservering. Dit is nodig om de reserveringscode te controleren.
Stap 5: Print je voucher en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

Bekijk hier de voorwaarden. Klik hier voor de actuele maatregelen (per hotel) omtrent COVID-19.

;

Praktische informatie

Hotel New York

Locatie
Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam
Bekijk de routebeschrijving

Handig om te weten

Voorwaarden

- De voucher is geldig voor één overnachting. Het is mogelijk om meerdere vouchers te kopen voor meerdere overnachtingen. 
- De voucher is ook in te wisselen voor een verblijf voor één persoon.
- Feestdagen zijn uitgesloten.
- Op basis van beschikbaarheid.
- Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.  
- Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.
- Actie is o.b.v. verblijf in een standaardkamer.
- Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode. 
- Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via  met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.
- De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.
- Eventuele toeslagen dienen tijdens het boekproces op de website van WestCord Hotels betaald te worden.

Toeslagen voor dit hotel:
Voor dit hotel geldt een meerprijs van €20,- bij boekingen voor vrijdag- of zaterdagnacht.