Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
INCL. ONTBIJT & DINER Vanaf €112,50
Uniek hotel Topaanbieding Inclusief ontbijt & diner
Het ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft bijna alle wereldzeeën bevaren. Het schip ligt nu permanent aan wal bij het hippe Katendrecht. Boek nu jouw overnachting vanaf €112,50,- p.p. incl. ontbijt & diner! De voucher kan worden verzilverd voor boekingen t/m 31 augustus.
De voucher kan worden verzilverd voor boekingen t/m 31 augustus.

Geniet van: 

- 1 x overnachting in een Superior Kamer
- Uitgebreid ontbijt* 
- 3-gangendiner in Lido Grill
- Retourticket Watertaxi
- Gin-tonic in de bar

* Ontbijt en diner vindt op de kamer plaats tot heropening horeca

Slapen in de hutten van het stoomschip

Het ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft bijna alle wereldzeeën bevaren. Het schip ligt nu permanent aan wal bij het hippe Katendrecht. Het schip is authentiek ingericht in de sfeer van de jaren ’50 en dit is overal voelbaar. Via de loopplank ga je het schip binnen. Waar vroeger de hutten van het stoomschip waren, vind je nu de 254 hotelkamers in een origineel decor.

Het ss Rotterdam beschikt over maar liefst twee restaurants en twee bars. Lido Grill met een terras vanwaar je uitzicht hebt op de skyline van Rotterdam. In Restaurant Club Room worden fine dining gerechten geserveerd.

Om de ervaring compleet te maken zijn er diverse rondleidingen, waarmee een uniek kijkje achter de schermen wordt gegeven. Je kunt bijvoorbeeld de brug bezoeken en de machinekamer. Aan boord zijn ook twee escape rooms te vinden, evenals ruime congres- en vergaderzalen. Het ss Rotterdam beschikt over een eigen boarding platform voor de watertaxi en een parkeerterrein.

Faciliteiten

Elke kamer is uniek in vorm, inrichting en kleur en is gelegen op het B Deck, A Deck, Main Deck, Lower Promenade Deck, Boat Deck en Sun Deck.
- Restaurant Club Room
- Lido Grill
- Aanlegsteiger Watertaxi
- Rondleidingen
- Terras op het Lido Deck
- Escape room
- Captains Lounge & Ocean Wine Bar
- Vergaderzalen
- Espressomachine & waterkoker
- Flatscreen TV
- (Laptop)kluis
- Fietsverhuur

Te verzilveren t/m 31 augustus 2021

Voorwaarden 

- Op basis van beschikbaarheid
- Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer
- Exclusief toeristenbelasting
- Toeslag €30,- p.k.p.n. op zaterdag

Uniek overnachten in één van de 10 WestCord Hotels in Nederland

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en is gevestigd op de leukste plekken in Nederland. Wat maakt deze hotels nou zo bijzonder? Elk hotel is uniek om zijn ligging, thema of historie. Denk bijvoorbeeld aan het voormalige cruiseschip ss Rotterdam, WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland of WestCord Fashion Hotel, waarbij mode en design tot in de kleinste details zijn verwerkt. De hotels zijn van vele gemakken voorzien; in veel hotels vind je een zwembad, sauna, fitness, terras of bijvoorbeeld een skybar. Koop een hotelvoucher en verblijf een nacht in één van de 10 unieke WestCord hotels in Nederland!

Bekijk hier de voorwaarden. Klik hier voor de actuele maatregelen (per hotel) omtrent COVID-19.

;

Praktische informatie

ss Rotterdam

Locatie
3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam
Bekijk de routebeschrijving

INCL. ONTBIJT & DINER
Vanaf
€112,
50