Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
25% KORTING €65,70 €49,50
Biologisch en vegan Als Champagne opgevoed Zes flessen
Neleman Cava Brut is volgens de traditionele methode gemaakt, dus net als Champagne opgevoed. Heerlijke biologische én vegan mild-droge Cava. Deze cava is een blend van chardonnay en macabeo druiven.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 werkdagen.

Neleman Cava Brut

Iets te vieren? Feestelijke ontvangst of lekker aperitief? Mooie bubbels in een mooie fles. Neleman Cava Brut is volgens de traditionele methode gemaakt, dus net als Champagne opgevoed. Heerlijke biologische én vegan mild-droge Cava.

Deze Cava is een blend van chardonnay en macabeo druiven, heeft een alcoholpercentage van 11,5% en is volgens de traditionele manier (dus als een Champagne opgevoed) gemaakt. Een zuivere fijne mousse. In de neus wat zoetig perzik/appelfruit met voldoende mineraliteit, de smaak is fris en rond. Lekker als aperitief, bij tapas of schaal- en schelpdieren. Tot ongeveer twee jaar na aankoop te bewaren. Deze wijn is onderdeel van het Neleman Valencia pakket.

Wist je dat Valencia een van de acht D.O.’s in Spanje is waar je Cava mag maken? Daarnaast is deze Cava biologisch, dit kan alleen in heel schone kelders en met perfecte druiven. Dit zorgt voor een mooie zuivere en frisse Cava, echt een feestje!

Dit pakket bevat 6 flessen cava.

Maak kennis met de andere Neleman wijnpakketten.

Geen 18, geen alcohol

;
25% KORTING
€65,
70
€49,
50