• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Gratis VIP-upgrade €72,50 €49,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Maak gebruik van de kortingscode: UITBACH
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €6,95 transactiekosten per bestelling.

Serieuze en frivole composities van de grote meester

Een bijzonder tweeluik. In dit bijzondere programma komen de serieuze en frivole Bach samen. Voor de pauze luister je naar een verkorte versie van de Johannes Passion door The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Het tweede deel van het concert wordt geopend met Orkest Suite nr. 2 waarin een hoofdrol is weggelegd voor barokfluitiste Katja Pitelina. 

 

Koffiecantate

In de komische Koffiecantate komt een heel andere Bach naar voren. In de Koffiecantate wil vader Schlendrian (Meneer Luiwammes) een einde maken aan de koffieverslaving van zijn dochter Lieschen. Bach zelf was ook frequent bezoeker van koffiehuis ‘Zimmermann’ in Leipzig waar de Koffiecantate ook zijn première beleefde. Sopraan Olga Zinovieva vertolkt de rol van dochter Lieschen, en de rol van Schlendrian is bas Thilo Dahlmann op het lijf geschreven. Tenor Martinus Leusink is de verteller in deze hilarische cantate. 

 

The Bach Orchestra of the Netherlands

Olga Zinovieva, sopraan • Katja Pitelina, traverso • Beto Caserio, hobo Igor Ruhadze, viool • Pieter Jan Leusink, dirigent

 

MAAK BIJ DE BESTELLING GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE UITBACH

;

Praktische informatie

Concertdata

vr 11 oktober  Martinikerk Groningen 19.30

za 12 oktober  Laurenskerk Rotterdam 19.30

zo 13 oktober  Janskerk Utrecht  15.00

vr 18 oktober  Marekerk Leiden  19.30

za 19 oktober  Concertgebouw Amsterdam 19.30*

zo 20 oktober  Stevenskerk Nijmegen 15.00

 

(*) Concertgebouw Amsterdam €5,- toeslag per Rang 1 ticket inclusief gereserveerde plaats, aankomst en pauze drankje, selecteer zelf jouw stoelen.

(**) Exclusief €6,95 servicekosten per bestelling

Gratis VIP-upgrade
€72,
50
€49,
95