Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online college | Geef je relatie een boost met déze tips

SPECIAAL VOOR JOU €24,95
Exclusieve deal Live en interactief Topspreker en expert in haar vakgebied
Marith Iedema vertelt je in dit college het geheim van een goede en passievolle relatie. Zo zorg je ervoor dat jij en je liefde elkaar na jaren nog steeds geweldig én aantrekkelijk vinden. Ze schrijft over seks, liefde en relaties voor verschillende bladen en kranten. Ze treedt geregeld op in radio- en tv-programma’s en presenteert daarnaast. Zo maakt Marith voor LINDA.tv een serie over de rol die seks speelt in het leven van mensen uit verschillende subculturen. De datum van dit online college is dinsdag 16 maart van 20.30 tot ca. 21:45 uur.

Geef je relatie een boost met déze tips: hoe houd ik mijn relatie spannend tijdens én na coronatijd?

Hoe houd je je duurzame relatie gezond? Werkt een monogame relatie überhaupt wel? Zeker in coronatijd zitten stellen erg op elkaars lip en kun je elkaar af en toe wel achter het behang plakken. Marith Iedema spreekt en schrijft veel over seks en relaties, en vertelt ons het geheim van een goede en passievolle relatie. Zo zorg je ervoor dat jij en je liefde elkaar na jaren nog steeds geweldig én aantrekkelijk vinden.

Datum van het online college

Dinsdag 16 maart 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. Het online college zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Marith Iedema

Marith Iedema (1989) schrijft over seks, liefde en relaties voor verschillende bladen en kranten. Ze treedt geregeld op in radio- en tv-programma’s en presenteert daarnaast. Zo maakt Marith voor LINDA.tv een serie over de rol die seks speelt in het leven van mensen uit verschillende subculturen. Haar eerste boek (S)experimenteren verscheen in 2018 en werd direct met grote belangstelling ontvangen. In (S)experimenteren zoekt Marith naar een manier om de duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven. Marith werkt momenteel aan haar tweede boek.

(S)experimenteren

Je kunt het online college combineren met boek (S)experimenteren voor een meerprijs van €20,-. Klik hier voor meer informatie over het boek. Het boek wordt na het online college verzonden. De eerste dertig mensen die ticket + boek bestellen, ontvangen een gesigneerd exemplaar!

Dit online college van Marith Iedema is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van het online college met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 16 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van het online college hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat het online college begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, het online college start vanzelf.
Stap 5. Tijdens het online college kun je via de chat vragen stellen aan Marith Idema.

Je hebt geen speciale software nodig hebt om het online college te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

;

Handig om te weten

(S)experimenteren

Als seksjournalist Marith een paar jaar samenwoont met de man van haar dromen, begint het te knagen. Is dit alles? Voor haar werk bezoekt ze mensen met niet-traditionele relaties en bijzondere seksuele voorkeuren. Ze kijkt haar ogen uit op chique erotische feesten en in de fetisj-scene. In vergelijking met wat ze daar ziet, is haar eigen seksleven behoorlijk saai. Ze raakt ervan overtuigd dat monogamie een onrealistisch, achterhaald concept is. Daarom verleidt ze haar vriend tot een open relatie. Lang is ze ervan overtuigd dat deze vorm van vrije liefde dé manier is om duurzame liefde te combineren met spannende seks. Maar seksuele vrijheid blijkt een keerzijde te hebben, en haar relatie loopt op de klippen. Na de breuk blijft Marith zich afvragen of en hoe een langdurige relatie kan samengaan met een avontuurlijk seksleven. Ze start met open blik een zoektocht naar de mogelijkheden – aan de hand van interviews en experimenten. Met haar nieuwe minnaar raakt ze verzeild in een orgie. En als er een andere vrouw bij hem blijft slapen – en hij ook nog samen met haar ontbijt – ontdekt ze dat jaloezie haar niet vreemd is. In (S)experimenteren wisselt Marith persoonlijke ontboezemingen af met soms hilarische verhalen uit haar journalistieke praktijk.

Nederlands | Paperback | 256 pagina's

SPECIAAL VOOR JOU
€24,
95