Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online college | Hoe overleef ik de thuiswerkcrisis?

INCL. DIGITALE WHITE- PAPER €34,95
Exclusieve deal Live en interactief Topspreker en expert op zijn vakgebied
Organisatiepsycholoog Kilian Wawoe geeft in dit college antwoord op alle vragen van thuiswerkers. Hij is docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt daarnaast als consultant en public speaker. De datum van het college is dinsdag 1 maart van 20:30 tot ca. 21:45.

Hoe overleef ik de thuiswerkcrisis? - Met een voorsprong terug naar kantoor

Dit online college geeft antwoord op alle vragen van thuiswerkers. Hoe voorkom je dat digitaal vergaderen vermoeiend wordt? Heeft jouw kantoor straks nog dezelfde functie?  Organisatiepsycholoog Kilian Wawoe geeft een online college over werken tijdens en na de coronacrisis, en schetst hoe jouw werksituatie eruit ziet als we straks weer terug naar kantoor mogen. Het online college is inclusief een digitale whitepaper. Het digitale whitepaper ontvang je na het online college per mail.

Datum van het online college

Dinsdag 1 maart 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. Het online college zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Kilian Wawoe

Organisatiepsycholoog Kilian Wawoe is docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt daarnaast als consultant en public speaker. Hij was als personeelsmanager werkzaam bij ABN-AMRO. Hij verliet de bank uit onvrede met de bonuscultuur. Kilian begon de werking van bonussen te onderzoeken en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. Een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende is van groter belang. Hij schreef er de boeken Het Nieuwe Belonen (2017) en Performance management in een agile werkomgeving (2019) over.

Dit online college van Kilian Wawoe is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van het online college met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 1 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van het online college hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat het online college begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, het online college start vanzelf.
Stap 5. Tijdens het online college kun je via de chat vragen stellen aan Kilian Wawoe.

Je hebt geen speciale software nodig hebt om het online college te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

;
DIGITALE WHITE- PAPER
€34,
95