Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online college | Zullen we het even over seks hebben?

EARLY BIRD TICKET €24,95
Exclusieve deal Live en interactief Topspreker en expert in haar vakgebied
Eveline Stallaart leert jou hoe je ervoor zorgt dat zowel je brein als je lichaam klaar zijn voor een potje seks. De datum van het college is dinsdag 2 februari van 20.30 tot ca. 21:45. Bestel tot 26 januari je early bird ticket met €5 korting!

Zullen we het even over seks hebben? - Meer spanning in bed zonder stress

Gaan tijdens de seks jouw gedachten uit naar de boodschappen die je nog moet doen of de presentatie die je morgen moet geven? Stress kan een behoorlijk grote invloed hebben op onze sex drive. Seksuologe Eveline Stallaart kan hier alles over vertellen en leert jou hoe je ervoor zorgt dat zowel je brein als je lichaam klaar zijn voor een potje seks.

Bestel tot 26 januari je early bird ticket met €5 korting! Na 26 januari geldt de reguliere prijs van €29,95.

Datum van het online college

Dinsdag 2 februari 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. Het online college zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Eveline Stallaart

Eveline Stallaart (1982) ziet het als haar missie om taboes rondom seks te doorbreken. Ze is seksuoloog en psycholoog en is onder andere bekend van RTL Boulevard en Married at First Sight. Sinds 2013 heeft ze haar eigen seksuologiepraktijk in Amsterdam. Daar ziet ze mannen en vrouwen die problemen hebben op het gebied van seksualiteit, intimiteit en/of relaties. Eveline is een luisterend oor en geeft professioneel advies, zonder dat het wollig of ongemakkelijk wordt. Ze heeft ook haar eigen sextoy ontwikkeld: de L'Eve.

Opdracht voor koppels

Inclusief opdracht voor koppels om seksleven een boost te geven. Tijdens het online college vertelt Eveline Stallaart hoe je toegang kan krijgen tot deze oefening.

Dit online college van Eveline Stallaart is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van het online college met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 2 februari krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van het online college hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat het online college begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, het online college start vanzelf.
Stap 5. Tijdens het online college kun je via de chat vragen stellen aan Eveline Stallaart. Je kunt dit online college ook anoniem bijwonen. 

Je hebt geen speciale software nodig hebt om het online college te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

;
EARLY BIRD TICKET
€24,
95