Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Ars Mundi is een van de grootste kunstuitgevers in Europa sinds 1948. Zo staat Ars Mundi in het latijn voor kunstwereld. Het is een familiebedrijf dat al ruim zeventig jaar een passie heeft voor kunst. Ars Mundi werkt samen met diverse musea en kunstenaars over de hele wereld. Daarnaast bezit Ars Mundi voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Reproducties van museumkwaliteit
De schilderijen die worden verkocht zijn reproducties van museumkwaliteit waarvan de meesten tot stand komen volgens de giclee methode. Hierbij wordt een techniek gebruikt met hoogwaardige inkten die worden aangebracht met verschillende lagen op een speciaal canvas. Dit maakt hen zo bijzonder. Weinig kunstbedrijven hebben een exclusieve licentie om deze schilderijen te maken. Weinig kunstbedrijven bezitten deze exclusieve licentie om deze schilderijen te maken en dat is wat Ars Mundi zo bijzonder maakt.

Eén van de reproducties is bijvoorbeeld het bekende kunstwerk ‘Het meisje met de parel’ van Johannes Vermeer. Een zeer exclusieve reproductie want deze goede kwaliteit is niet makkelijk te vinden bij andere kunstbedrijven. Je kunt dit schilderij ook vinden in onze webwinkel.

Meer dan alleen schilderijen
Ars Mundi verkoopt niet alleen schilderijen, maar ook beelden en (woon)accessoires. Zo kan de kunst van Ars Mundi een unieke toevoeging zijn aan het interieur van bijvoorbeeld de woonkamer. Ars Mundi verkoopt mooie exclusieve vazen, deze zijn een echte eyecatcher in het interieur. Dus ben je opzoek naar een eyecatcher? Koop dan een kunstwerk van Ars Mundi.