Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Ontdek Nederland met Roompot

Vanaf €129,-
Keuze uit 12 parken Exclusieve deal Al vanaf €129,-
Verlang je naar een vakantie? Er gewoon een paar dagen even tussenuit? Dan komt deze deal met Roompot, speciaal voor jou, precies op het juiste moment! Kies uit wel 12 verschillende parken door heel Nederland.
Inclusief reserveringskosten en lokale heffingen

Roompot Vakantie in eigen land
Verlang je naar een vakantie? Er gewoon een paar dagen even tussenuit? Dan komt deze deal met Roompot, speciaal voor jou, precies op het juiste moment! Kies uit 12 vakantieparken en beleef jouw ultieme vakantie in eigen land voor een weekend, midweek of weekend. Hierbij heb je keuze uit een 4- of 6-persoons vakantieverblijf. 

Genoeg keus voor het hele gezin!

Kies je voor een mooi, ruim park in Zeeland aan het Grevelingenmeer? Vakantiepark Aquadelta ligt pal aan het Grevelingenmeer en de hoeveelheid watersportmogelijkheden is er dan ook ongekend. Duiken, zwemmen, zeilen, kanoën, surfen, vissen … het kan allemaal. Wie wil wandelen of fietsen is in de omgeving ook helemaal op zijn plek. De vele paden voeren je langs vele velden, dorpjes, dijken en akkers. Genoeg te doen dus!

Of ga je er liever op uit op de fiets of langs èèn van de wandelroutes midden op de Veluwe in Bungalowpark Hoenderloo. In de groene omgeving rond het park vervelen volwassenen en kinderen zich geen moment. Samen maak je de mooiste wandel- en fietstochten door bossen, uitgestrekte heidevelden en bijzondere zandverstuivingen van de Veluwe.

Op de grens van de indrukwekkendste Strabrechtse heide ligt Bospark ’t Wolfsven. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur. Vervelen is er hier met de vele faciliteiten niet bij. Spetteren in het overdekte zwembad en bij lekker weer in het natuurbad, vissen, (water)fietsen, alles is hier mogelijk!

Klik hier voor het hele aanbod.

Wacht niet te lang, want de actie duurt maar tot en met zondag 16 mei en op = op

;
Vanaf
€129,
00