Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Jouw foto op plexiglas
Een foto was nog nooit zo scherp op plexiglas. Een foto op plexiglas wordt in spiegelbeeld aan de achterzijde geprint. Op deze manier wordt de foto goed aan de voorkant getoond.

De foto wordt afgedrukt met een witte achtergrond. Dit geeft een heel mooi effect wanneer je de foto op plexiglas op een witte achtergrond hangt. Het wit in de foto komt dan namelijk uit de muur en dit geeft een soort 3D-effect aan jouw foto. Bestel nu een voucher in onze webwinkel, zodat je bij Fotoproducten je plexiglas foto kunt maken en bestellen.

Je heb keuze uit twee formaten
1. Plexiglas 60 x 40 cm – 3 mm dik - €17,99
2. Plexiglas 120 x 80 cm – 5 mm dik - €89,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto op plexiglas kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

;

Praktische informatie

Plexiglas foto

Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto voor op plexiglas. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwerp.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

Plexiglas is handig en stijlvol op te hangen met vier verchroomde afstandhouders. Deze kun je toevoegen aan je winkelmandje na het afronden van stap 3. Accessoires zijn niet bij de voucher inbegrepen.

Vanaf