Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen we een bericht vanuit de organisatoren van het evenement:

Zoals eerder gecommuniceerd gaat Popfestival ODE niet door vanwege het coronavirus, net als alle andere evenementen in Nederland.
Het is nog niet bekend welke maatregelen de overheid de komende tijd gaat treffen omtrent doorgang van evenementen en financiële steun voor de evenementenbranche. Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheid om Popfestival ODE te verplaatsen naar een later moment.
Zodra de overheidsmaatregelen en de resultaten van onze verkenning om Popfestival ODE te verplaatsen bekend zijn, zullen wij je informeren over doorgang van Popfestival ODE. Wij streven ernaar om je dit binnen enkele maanden te laten weten.
Wij hopen op je geduld en begrip hiervoor.

Dwars door 50 jaar popmuziek
Op 21 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de allereerste editie van Popfestival ODE plaats. Een fascinerende reis, dwars door 50 jaar popmuziek. Op Popfestival ODE spelen de beste cover- en tributebands uit Europa de allergrootste wereldhits, verdeeld over drie podia in Rotterdam Ahoy. Een unieke kans om op één plek de bekendste nummers van o.a. The Beatles (The Cavern Beatles), Queen (Vipers), Pink Floyd (Pink Project), Michael Jackson (Bo Saris), ABBA (Abba Fever), The Doors (The Doors Alive) en Bee Gees (Saturday Night Bee Gees) live te horen.

Eerbetoon aan muzieklegendes
Popfestival ODE is in de breedste zin van het woord een eerbetoon aan alle grote muzieklegendes van toen en nu, met een line-up van de hoogste kwaliteit. De hang naar en grote populariteit van popmuziek van de laatste 50 jaar is ongekend. De muziek waar het festival een ode aan brengt, wordt niet alleen door de generaties die er mee opgroeiden op handen gedragen, maar juist ook de jongere generaties omarmen deze muziek. Popmuziek die ook al jaren de top 5 van de TOP2000 aanvoert.

Presentatie door Eric Corton
Presentator en muziekkenner Eric Corton verzorgt de presentatie van het festival. Corton: “Popfestival ODE moet een bijzonder popfestival worden met bekende nummers van de crème de la crème uit de recente muziekgeschiedenis. Muziek van grote legendes die niet of nauwelijks meer live te zien zijn. Uitgerekend in het jaar 2020 waarin het vijftig jaar geleden is dat in Rotterdam het legendarische Holland Pop Festival plaatsvond.”

Bekijk hier de line-up van het festival. Naast de muzikale programmering is nog veel meer te beleven op Popfestival ODE: denk aan een foto-expo, een 60’s, 70’s en 80’s silent disco, een bioscoop met nostalgische muziekdocu’s en een popquiz gepresenteerd door Sjoerd van Oortmerssen.

Bestel nu jouw tickets en ontvang een gratis parkeerticket t.w.v. €18,50!

LET OP: bij aanschaf van een groepsticket dien je aantal 5 of 10 te kiezen. De prijs voor een groepsticket voor 5 personen bedraagt €261,00 en voor 10 personen €494,50 in totaal. Om gratis te kunnen parkeren, dient het ticket toegevoegd te worden aan de bestelling.

;

Praktische informatie

Popfestival ODE

Locatie
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Bekijk de routebeschrijving

Datum
21 maart 2020

Tijden
14.00 - 00.00 uur