• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
25% korting €15,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar. Na afloop van de voorstelling komen de bewoners van Sesamstraat naar de foyer voor een meet & greet. Bestel nu jouw tickets!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Sesamstraat viert 50e verjaardag
Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal
Op zolder staat een hele oude, mysterieuze koffer. Plots gaat het luikje open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Teken een Taart!
Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!

;

Praktische informatie

Sesamstraat Live

Locaties
Theater Gooiland
Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum
Bekijk hier de routebeschrijving

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A, 3521 AL Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeldata
Vrijdag 1 mei 2020, 11:00 (Utrecht)

Doelgroep
Familie (2+)

Duur
60 minuten         

Na afloop van de voorstelling komen de bewoners van Sesamstraat naar de foyer voor een meet & greet.