Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Slipcursus - 1, 2 of 3 uur

TOT 50% KORTING Vanaf €39,-
Professionele begeleiding Unieke ervaring Leerzaam en leuk
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd automobilist(e) te worden. De cursus is beschikbaar op 4 verschillende locaties! Gekochte vouchers zijn t/m 31 december 2021 geldig.
Verplicht 18 jaar en in bezit van geldig rijbewijs B. Onder voorbehoud van weersomstandigheden.

Beschikbaar op 4 verschillende locaties!

Een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. Deze situaties zijn niet te voorzien. Verbeter daarom je rijvaardigheid met een slipcursus en wees voorbereid op noodsituaties!

Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd automobilist(e) te worden. Natuurlijk kan iedereen die het rijexamen heeft gehaald een auto besturen, maar wat als de auto door bijv. plotseling remmen of door regen of sneeuw de grip op de weg verliest? Om de auto te blijven beheersen is het noodzakelijk dat je leert waarom de auto zijn grip verliest, hoe je hierop kunt anticiperen en als het dan toch gebeurt, hoe je moet handelen.

Voor de 3 uur durende slipcursus wordt er begonnen met klassikaal een stukje theorie. Na het theoriegedeelte gaan de deelnemers de theorie in praktijk brengen binnen diverse oefenmomenten. De auto waarin je de slipcursus doet is een Volkswagen Golf.

Locaties

- Slipschool Eindhoven
- Slipschool Leeuwarden
- Slipschool Den Haag
- Slipschool Breda

De volgende onderdelen komen aan bod:

• Verschillende manieren van remmen
• Werking van ABS systeem
• Een correcte noodstop
• Remmen en uitwijken
• Werking van ESP systeem
• Onderstuur / overstuur
• Correctie achterwielslip

Leerzame ervaring

In het verkeer (en dus ook tijdens de slipcursussen) is het goed om je zitpositie en stuurhouding correct af te stellen. De deelnemers worden daarbij geholpen en nemen bovenstaande oefeningen door. Zo leert iedere deelnemer een noodstop te maken op zowel normaal als glad asfalt en wordt er een remwegdemonstratie gegeven om je bewustwording van het autorijden te verbreden. Je maakt ook kennis met het gevaar van aquaplaning en leer je in een noodsituatie plotseling uit te wijken op een glad wegdek.

Prijzen

Slipcursus 1 uur Van € 59,- voor € 39,-
Slipcursus 2 uur Van € 89,- voor € 49,-
Slipcursus 3 uur Van € 119,- voor € 59,-

Voorwaarden

- Verplicht 18 jaar en in bezit van geldig rijbewijs B.
- Onder voorbehoud van weersomstandigheden
- Gekochte vouchers zijn t/m 31 december 2021 geldig.

Hoe werkt het?

Stap 1. Bestel het ticket via de bestelknop
Stap 2. Je krijgt het ticket in je mailbox
Stap 3. Na bestelling kun je hier een reservering plaatsen en je bon verzilveren
Vouchers zijn t/m 31 december 2021 geldig.

;

Handig om te weten

Voorwaarden en deelname

Deelname

Deelname aan de slipcursus is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door Slipcursuswens (groepen vanaf 4 personen in overleg). Deze zijn te vinden op de website van slipcursuswens (www.slipcursuswens.nl/agenda). Hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Extra kosten

Men kan zelf kiezen om het eigen risico van de auto af te kopen voor € 10,- het eigen risico bedraagt € 1.000,-. Het is echter geen verplichting.

TOT 50% KORTING
Vanaf
€59,
00
€39,
00