Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

TINA - De Tina Turner Musical

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen wij een bericht van de organisatoren van het evenement:

Naar aanleiding van de op 13 oktober 2020 door het kabinet afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de geplande herstart van TINA- De Tina Turner Musical per 1 november helaas niet door gaan.

Reeds verzilverde vouchers en aangeschafte tickets voor de maand november blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Iedereen met kaarten voor de maand november, ontvangt donderdag 15 oktober hierover een persoonlijk bericht. Andere voorstellingen gaan vooralsnog gewoon door.

We verzoeken je vriendelijk om geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim.

Stay safe en hopelijk tot snel in het theater!

TINA is het wachten waard

Misschien ben je ook al aan het kijken om kaarten te boeken. Dat er momenteel via ons geen kaarten beschikbaar zijn, is het resultaat van de coronamaatregelen. Per voorstelling zijn er namelijk maar 450 van de 1.540 stoelen beschikbaar. Het aantal plaatsen is beperkt en de voorstellingen zijn dus sneller volgeboekt door alle voucherhouders. Hopelijk worden de coronamaatregelen over niet al te lange tijd aangepast. Zodat er - uiteraard veilig- meer bezoekers ontvangen mogen worden. Tot dan: heb nog heel even geduld en tot straks in het theater!

TINA - Tina Turner de Musical
TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste 'Queen of Rock 'n' Roll'. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Inclusief haar grootste hits
Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook. In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals 'Nutbush City Limits', 'Private Dancer', 'What’s Love Got To Do With It' en 'The Best'. De musical is geschreven door Katori Hall, winnares van de Olivier Award en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

★★★★
''Dit is een musical waar we naar hebben verlangd: een eigen productie van Stage met een ijzersterk verhaal, goddelijke muziek en een hoofdrolspeelster die we nooit meer moeten laten gaan.'' - AD

Bestel nu jouw tickets en mis dit spektakel niet!

 

;

Praktische informatie

TINA - De Tina Turner Musical

Locatie
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Data
Juni 2020

Duur
De voorstelling duurt circa 2 uur en 40 minuten inclusief pauze

Vanaf