Uitjeskrant.nl
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

TurboTronic TT-BM100 Broodbakmachine

50% KORTING €169,95 €84,95
Uitgebreide selectie bakprogramma`s Ideaal voor allergieen en speciale dieten Van zoetbrood tot yoghurt
Elke ochtend wakker worden met de geur van vers gebakken brood. Met deze volautomatische TurboTronic BM100 broodbakmachine is dit heel eenvoudig. Nu te bestellen met 50% korting.
De verzendkosten bedragen €5,95. Het product kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

TurboTronic TT-BM100 Broodbakmachine

Hoe heerlijk is het om elke ochtend wakker te worden met de geur van vers gebakken brood? Met deze volautomatische TurboTronic BM100 broodbakmachine is dit heel eenvoudig. Met 19 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s en een instelbare timer kan je ’s avonds de ingrediënten in de broodbakmachine doen en ’s ochtends wakker worden met een heerlijk nog warm zelfgebakken brood. Bak verschillende soorten broden en ontdek bijvoorbeeld een nieuwe hobby of misschien een verborgen talent!

Kies je eigen ideale bakprogramma

De volautomatische broodbakmachine neemt je al het werk uit handen. Voeg alle ingrediënten toe aan het bakblik met antiaanbaklaag en kies de bijpassende instelling. Met 19 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s sluit er altijd een programma aan bij het soort brood dat je wilt bakken. Via de instellingsknoppen zijn de programma’s ook makkelijk aan te passen aan je eigen voorkeuren. Zelfs de kleur van de korst is instelbaar, dus je hebt geen last meer van te licht of te donker brood.

19 bakprogramma's

De broodbakmachine heeft 19 bakprogramma's.  Er zijn 8 instellingen voor brood zoals volkoren, zoet, glutenvrij, rijst en stokbrood. Ook het maken van jam, taart en yoghurt behoren tot de mogelijkheden. Tot slot kan de broodbakmachine mengen, kneden, (roer)bakken, ontdooien en rijzen. Klik hier voor de specificaties.

Ideaal voor allergieën en speciale diëten

De broodindustrie voegt allerlei ingrediënten toe aan het brood zoals meelverbeteraars en suiker. Kies zelf je eigen pure ingrediënten uit en bak brood dat een stuk gezonder is. Vooral voor mensen met een gluten- of melkallergie is de broodbakmachine een uitkomst. Voor hen kan je nu ook eenvoudig een heerlijk vers glutenvrij brood bakken dankzij het speciale glutenvrije bakprogramma.

Van zoetbrood tot yoghurt

De TurboTronic broodbakmachine kan brood bakken tot 1000 gram. Dat zijn ongeveer 15 sneden brood dus genoeg voor je gezin. Maak gezond speltbrood, een lekker rozijnenbrood of roggebrood. De broodbakmachine is ook geschikt voor het maken van jam, yoghurt, cake en zelfs rijst en rijstwijn.

;

Handig om te weten

Specificaties

Voltage:220 V-240 V,50 Hz, 550 W
Capaciteit: 500 g, 750 g, 1000 g
Afmetingen: 355x240x302 mm
Krachtige gelijkstroommotor
Roestvrijstalen behuizing
Met topdeksel in roestvrijstalen paneeldecor
Glazen kijkvenster, met uitlaattrechter
3004 alum. broodpan met een ADC12 alum. spuitgietlegering kneedmes
Antiaanbak-broodpan & kneedmes
LCD-display, met 19 digitale programma's
Instelbare korstkleur: licht, medium en donker
Geheugenfunctie 10 minuten stroomonderbreking
60 minuten warmhoudfunctie
15 uur programmeerbare vertragingstijd
Accessoires: maatbeker en lepel, haak, broodpan
Nederlandstalige handleiding
2 jaar fabrieksgarantie

50% KORTING
€169,
95
€84,
95